Şcoala Populară de Arte Bistriţa organizează deosebite evenimente în cadrul Zilelor Şcolii

În organizarea CJ B-N, CJC B-N şi a Şcolii de Arte Bistriţa, cu prilejul încheierii anului şcolar 2016-2017, în perioada 6-8 iunie, se derulează Zilele Şcolii Populare de Arte Bistriţa, unde cursanţii şcolii fac dovada capacităţii lor artistice şi a cunoştinţelor dobândite de la profesori în decursul orelor de pregătire profesională, dând dovadă de apreciate şi profesioniste aptitudini dobândite şi cizelării talentului în diferite domenii artistice.
Conducătorul acestei apreciate şi cunoscute şcoli, prof. Rozalia Fucă-Tomescu, şef serviciu şi director al Şcolii Populare de Arte Bistriţa, a făcut o pertinentă şi motivată disertaţie privind rolul şi importanţa acestei instituţii în viaţa cursanţilor şi a societăţii, în cadrul vernisajului Expoziţiei de fotografie organizată de Sala de expoziţii a CJC B-N, în 6 iunie, la care au participat cursanţii, cadrele didactice şi un public avizat.
Au expus frumoase, de efect şi apreciate fotografii cursanţii de la clasa Artă-foto, în cadrul unei reuşite expoziţii de artă fotografică, sugestiv intitulată „Poezia Naturii”, unde momentele imortalizare de Alexandru Nagy, Anamaria Larionesi, Daniela Micu, Elod Gyorgy, Mircea Bartic, Ioan Larionesi, Răzvan Rus, Sever Moldovan şi Vasile Şimon au fost apreciate de asistenţă şi publicul doritor de frumos.
Despre rolul fotografiei în existenţa umană a vorbit prof. coordonator Robert Kovacs, care a precizat că o fotografie este o valoare a timpului imortalizat în fracţiunea de secundă.
Zilele Şcolii Populare de Arte Bistriţa mai cuprind evenimentele de Spectacol teatral, clasa Teatru de păpuşi şi actorie, Expoziţia clasei de pictură la Sala de expoziţii a CJC B-N şi spectacol de divertisment la Centrul Cultural Dacia în 8 iunie, ora 16.
O fotografie bună face cât zece mii de cuvinte, iar fotografiatul este o artă.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]