Şcolile plantează copaci în cadrul unui eveniment fenomen la nivel global!

LICEUL TEHNOLOGIC AGRICOL BISTRITA organizează o zi specială pe 19 Septembrie 2013, ora 15.30 la GRADINITA Nr. 6 , str. Şieului (langa SPITALUL DE ONCOLOGIE SI BOLI INFECTIOASE ).

Pe 19 Septembrie 2013, LICEUL TEHNOLOGIC AGRICOL BISTRITA va planta copaci alături de alte şcoli din întreaga lume. Primii copaci vor fi plantaţi la amiază în Oceania, apoi pe celelalte continente: Asia, Europa şi Africa, iar lanţul de copaci va ajunge în cele din urmă şi în cele două Americi. Iar toate acestea vor avea loc într-o singură zi!
Acest eveniment a dobândit din cel în ce mai mult succes an de an. De exemplu, anul trecut, peste 5000 de şcoli din 132 de state de pe glob au plantat 600 000 de copaci în cursul acestei zile. Iar anul acesta evenimentul va avea o amploare şi mai mare.
Plantarea de copaci este importantă pentru noi toţi. Mai întâi, pentru că ne aminteşte de natură şi de importanţa protejării ei. În alt doilea rând, am ales acestă zi a Păcii Mondiale pentru a marca pacea şi continuitatea vieţii. Cu activitatea noastră de plantare din această zi vom contribui şi vom ajuta Organizaţia Naţiunilor Unite să atingă cele opt obiective globale de dezvoltare ale mileniului. De aceea, invităm pe această cale presa şi media locală să ne ajute în demersul nostru din 19 Septembrie 2013 şi să facă public importanţa evenimentului la care şcoala noastră ia parte.
Plant a tree for Peace 2013 - este o campanie organizată de Learning about Forests - LEAF şi ENO-Environment Online, o şcoală globală virtuală pentru creşterea responsabilităţii faţă de mediu şi dezvoltarea sustenabilă.
Şcolile din întreaga lume abordează aceleaşi subiecte cu privire la mediul înconjurător şi împărtăşesc rezultatele activităţii de învăţare în comunităţile din care provin şi lumii întregii pe internet.

Va invitam sa plantati alaturi de noi si va asteptam
la ora 15.30 ,
la Gradinita Nr. 6 Bistrita .

Liceul Tehnologic Agricol Bistrita

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5