Scrisoare de mulţumire ! Patricia, ajutată de oameni cu suflet mare în visul ei de a zbura pe aripi de dans

Către Asociaţia Club LIONS Bistriţa

Stimaţi „prieteni”,

Scriu aceste cuvinte deoarece doresc să-mi exprim mulţumirea pentru tot efortul şi generozitatea d-stră de care aţi dat dovadă: Irina Bender - „Dacă ţi s-a dat un vis, ţi se vor da şi şanse să-l îndeplineşti”.
ADAM PATRICIA- de la Clubul de Dans Sportiv Floris Bistriţa (12 ani) vă mulţumeşte că i-aţi dat şansa de a-şi îndeplini visul de mult visat în dansul sportiv: de a avea o rochiţă frumoasă, pantofi noi, de a putea participa în concursuri mari naţionale de dans sportiv, unde să-şi etaleze talentul şi rezultatele obţinute împreună cu partenerul ei, Lutaniuc Iulian.
Datorită d-stră am depăşit până acum situaţiile complicate, care erau un obstacol în realizarea visurilor Patriciei şi în urcarea pe treptele bucuriei şi fericirii unui copil.
Vă sunt extrem de recunoscătoare că îmi sunteţi acel sprijin de care am nevoie. Graţie asociaţiei „LIONS” a apărut în sufletul meu o rază de lumină şi speranţă şi sper să nu vă opriţi aici să mai fiţi alături de mine şi de alţi copii dornici să aspire la victorie.
Cu mult respect şi admiraţie
ADAM PATRICIA,
Clubul de Dans Sportiv Floris Bistriţa

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]