SCRISOARE DESCHISĂ Părintelui Timoftei Găurean

 

 

Precucernice  Părinte Timoftei Găurean, Binecuvântată Parohie Ortodoxă Agrieș,  Preabunilor credincioși, ocrotiți  în marea lumină dumnezeiască,

Câtă bucurie a intrat, iar, în casa noastră,  venind din credința și bunătatea Dumneavostră și din lumina caselor Dumneavoastră! Ce revărsare a gândului bun, înălțător, care ține lumea în marea câmpie a speranței!

Este un timp al evlaviei, al așezării omului în credință, prin post și rugăciune. În acest timp, v-ați gândit la noi, aducându-ne daruri de Sărbători, tăindu-ne bucată de pâine din pâinea Dumneavoastră, așezând-o acolo unde noi ne facem, fără oprire, semnul crucii, pentru vindecare și mântuire, la Centru de Zi CEZARA. Acum semnul crucii îl facem și pentru Dumneavoastră, fiind cald cuvânt de mulțumire; rugându-l pe Bunul Dumnezeu să vă cuprindă în brațele sale fierbinți, să vă iubească și să vă apere de rău, de boală ori de păcat, să vă lumineze calea gândului și calea pașilor.

Miezul dulce pe care ni l-ați trimis din Agrieș, din truda Dumneavostră, și binecuvântarea pe care ne-a adus-o Părintele Timoftei, atingându-ne, mângâietor, frunțile împovărate de suferință, ne-au amintit cuvintele nepieritoare din Ioan 15,4: Rămâneți în mine și eu în voi!, și, mai departe, Aceasta e porunca mea: să vă iubiți unii pe alții, așa cum v-am iubit eu.

Vă mulțumim pentru iubire și mângâiere!

Vă trimitem și noi semn de iubire, câteva lumânări care să ardă la altarul bisericii. Când vor fi aprinse, în flacără lor ne puteți vedea chipul. Știind că ne sunteți aproape, chipul nostru va surâde. Suferința noastră are un ram de alin.

Vă mulțumim! Și de Crăciun, când vom colinda, vom deschide larg fereastra casei, ca să se audă colindul și la Agrieș, în florile dalbe ale colindului nostru cuprinzându-vă și pe Dumneavostră, cu toată dragostea.

 

Tinerii de la Centrul de Zi „CEZARA”, cadrele didactice și părinții,

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]