Scrisoare emoţionantă pentru profesoara de biologie Felicia Câmpan din partea unei absolvente de la „Liviu” admisă la Medicină

 

Recunoştinţa este floare rară în zilele noastre. Câţi dintre elevi mai mulţumesc dascălilor după ce trec într-o altă etapă a vieţii ? Oare ne dăm seama că şi datorită profesorilor noştri visele prind aripi ? Felicitări Nicoleta Hanganuț pentru această scrisoare emoţionantă. Inserăm în cel mai ştiut ziar al judeţului scrisoarea de mulţumire cu bucuria că sunt şi asemenea absolvenţi care aduc gesturi de mulţumire. Îţi dorim să devi un medic bun, care să salveze vieţi şi care să aibă grijă de sănătatea noastră. Ştim că nu ai fi dorit să îţi apară numele, cităm „pentru a nu crede cineva că vreau să mă promovez”. Aici e vorba de altceva, de exemplul bun de urmat, de aceea trebuie să ştie lumea cine scrie aşa de frumos. Suntem convinşi că împreună vom reuşi să facem o surpriză frumoasă doamnei profesoare, pe care o felicităm pentru dragostea cu care ştie să îşi îndeplinească misiunea nobilă la catedră.

 

 

 

Gânduri de mulțumire pentru doamna profesoară de biologie Felicia Câmpan,

de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița

                                                     

 

În sufletul fiecǎrui tânǎr sǎlǎșluiesc atâtea gânduri, dorinţe, vise…Existǎ în viaţǎ momente cheie, care ne marcheazǎ nu numai prezentul, dar mai ales viitorul. Pe drumul devenirii noastre, Dumnezeu ne dă șansa de a întâlni OAMENI ce pot sǎ încline decisiv balanţa spre succes. Și ce binecuvântare pentru mine, cǎ am avut marea șansa de a o întâlni pe doamna profesoară Felicia Câmpan, o persoanǎ nemaipomenitǎ, o profesoarǎ excepţionalǎ, care m-a cǎlǎuzit cu atâta pricepere, dragoste și rǎbdare, pentru a-mi îndeplini  un vis!

Într-o lume agitatǎ și controversatǎ, când parcǎ fiecare își vede strict de ale lui, cu bune, cu rele, când mulţi își fac meseria doar cǎ așa trebuie și ,,cât” trebuie, dumneavoastrǎ mi-ați dăruit mult din  timpul personal, ajutându-mă acolo unde nu m-aș fi putut descurca singură. Cu modestie, m-aţi ajutat să mă pregătesc temeinic, să devin mai puternică, m-ați susținut și încurajat și, da, cu ”pregătire la Bistrița”, azi, sunt  fericită pentru izbânda de a fi studentă, acolo unde mi-am dorit.

Cu gânduri împlinite, cu emoţii pozitive, vreau acum sǎ împǎrţesc cu d-voastrǎ aceste clipe minunate, sǎ ne bucurăm împreunǎ deoarece ați fost pentru mine cel de al doilea părinte.

Vǎ mulţumim din suflet pentru TOT! Vǎ iubesc și vǎ preţuiesc. Sǎ aveţi parte de multǎ sǎnǎtate și Dumnezeu sǎ vǎ rǎsplǎteascǎ generozitatea și tot binele fǎcut!

O absolventă promoția 2020

admisă la Facultatea de Medicină

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5