"Se întorc morţii acasă” ajunge la Bistriţa. Duminică, la Sinagogă, se lansează cartea ce te RĂVĂŞEŞTE!

Volumul “Se întorc morţii acasă” ajunge la Bistriţa! Scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă va fi prezent duminică, la Sinagogă și va vorbi despre ultima sa creație literară, inspirată din fapte reale. “Se întorc morţii acasă” abordează un subiect considerat “la modă” și prezintă relația dintre un teribil torționar comunist și victima sa. Peste ani, cei doi se întâlnesc și... povestea abia de-aici începe, iar cititorul va trăi alături de personaje o experiență adevărată, despre VIAȚĂ și moarte în cartea care schimbă suflete...

Unul din cei mai importanţi publicişti ai anilor 90, întemeiator şi director al unor publicaţii şi al primelor posturi de radio private din România, profesor la Facultatea de Jurnalistică, mentor al unor mari gazetari de astăzi, Cornel Constantin Ciomâzgă se retrăgea în urmă cu 14 ani pentru a ieşi de acolo cu o carte care avea să spargă tiparele, devenind best-seller în foarte scurtă vreme.
Cartea sa, „Lucrarea” a fost declarată cel mai căutat roman postrevoluţionar , tirajele epuizându-se cu rapiditate, de fiecare dată. Timp de zece ani, scriitorul a stat din nou retras prin sihăstrii şi locuri tainice numai de el ştiute, pentru ca acum să revină cu o carte ce se anunţă a fi cu mult mai răvăşitoare decât prima: “Se întorc morţii acasă”.
Un subiect “împrumutat tot din realitate”, cum dezvăluie autorul având ca personaje principale un călău şi pe victima sa. Un fost torţionar comunist şi cea mai opresată victimă a lui se întâlnesc după zeci de ani, fiecare cu viaţa sa incredibilă, spre a trăi împreună o experienţă de legendă.
Cartea “Se întorc morţii acasă” va fi lansată DUMINICĂ, 12 octombrie, la Sinagoga Bistriţa (ora 17.00).
Intrarea este liberă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5