Se pregătesc noi plecări din PNL

Potrivit unor surse din zona politicului, în perioada următoare, 3 aleşi locali şi judeţeni ar urma să treacă la Partidul Liberal Reformator (PLR). Este vorba de consilierul judeţean Mircea Mereuţă şi consilierii municipali Gelu Muthi şi Marius Armean.

,,Personal am stat de vorbă cu Gelu Muthi, cu domnul Armean, nu. A fost plecat în vacanţă, dar acum s-a întors. Din toată discuţia cu Gelu Muthi şi a durat peste o oră, era indecis, spunea că nu o să plece din PNL, că are de gând să se retragă la un moment dat din viaţa politică şi că trebuie să opteze. Sunt mai multe opţiuni. Trebuie să se hotărească pe una dintre ele. Atâta tot. Săptămâna viitoare, în Consiliul Local al municipiului Bistriţa, vom vedea ce se întâmplă cu ei”, a declarat liderul PNL BN Stelian Dolha.

Dolha a precizat, într-o conferinţă de presă, că filiala pe care o conduce va acţiona în instanţa de contencios-administrativ orice trecere la alt partid a unui ales local PNL. Pânâ în acest moment, şi-au anunţat plecarea din PNL şi trecerea la PLR, primarul Ioan Moniţa, vicepreşedintele CJ Dorin Popescu şi consilierul judeţean Mirela Cîrcu.

Stelian Dolha spune că cei trei şi-au pierdut calitatea de membri ai PNL, iar la CJ au fost depuse adrese prin care s-a cerut vacantarea posturilor ocupate de vicepreşedintele CJ Dorin Popescu şi consilierul judeţean Mirela Cîrcu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]