Seară de bal la Infoel. Melisa Târnovan și Virgil Mărincean, câștigătorii concursului ,,Miss și Mister Boboc”

prof. Cristina Rusu

Elevii claselor a IX-a și a X-a de la Colegiul Tehnic Infoel Bistrița au participat recent, împreună cu profesorii școlii, la Balul Bobocilor Infoel 2017. Evenimentul este primul la care participă bobocii liceului și are menirea de a le face, acestora, mai ușoară integrarea în rândul liceenilor.
Ca de fiecare dată, cel mai așteptat moment al serii a fost concursul de Miss și Mister Boboc. Pentru aceste titluri s-au luptat, cu emoție în scenă, șase perechi de concurenți care au evoluat sub privirile atente ale membrilor juriului, dar și ale publicului spectator. La finalul concursului, râvnitele titluri au fost adjudecate de Melisa Târnovean (elevă în clasa a IX-a B) și Virgil Mărincean (elev în clasa a IX-a D).
Miss Boboc Infoel 2017, Melisa Târnovean, iubește să danseze și să citească romane polițiste și romane de dragoste. Spune că a participat la concurs pentru a se exterioriza și a-și depăși emoțiile care o cuprind de fiecare dată când vorbește în public. Nu se aștepta să câștige, fiind sigură că emoțiile își vor spune cuvântul, însă după prima probă a reușit să scape de acestea și să evolueze foarte bine. Despre ceilalți concurenți crede că au fost extraordinari, fiecare special în felul său. După câștigarea coroniței de Miss, Melisa ne-a declarat că a scăpat total de emoții și astfel, consideră acest concurs un start benefic pentru evoluția sa în liceu.
Mister Boboc Infoel 2017, Virgil Mărincean, a participat la concurs deoarece i s-a părut cea mai frumoasă provocare a începutului de liceu. Spera să câștige, deși concurența a fost redutabilă iar emoțiile l-au copleșit la începutul concursului. Karatist și practicant de fotbal, în timpul liber, Virgil se declară fericit deoarece a devenit mult mai popular după câștigarea concursului.
Atmosfera de la lab a fost întreținută de două ansambluri de muzică populară la care evoluează elevi de la Infoel (Laura Dedean, Alex Cotuți, Diana Pop, Crista Filipoi, Bianca Burduhos).
Organizat de clasele a X-a și prezentat de Diana Pop și Lenuț Solcan, Balul Bobocilor Infoel 2017 a fost o reușită încheiată cu amintiri de neprețuit care ne vor însoți peste ani.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]