Secretarul comunei Măgura Ilvei are nevoie de ajutorul nostru. Grigore Stretea a suferit un accident vascular cerebral

Secretarul comunei Şieuţ, Dumitru Gotea, adresează, printr-o scrisoare, un apel de suflet secretarilor din primăriile din judeţ, funcţionarilor din administraţia publică, dar şi oamenilor de rând pentru a fi alături de secretarul Grigore Stretea, din Măgura Ilvei, în aceste momente grele prin care trece.
„Colegul nostru GRIGORE STRETEA, secretar al comunei Măgura Ilvei, în data de 10 august 2018, a suferit un accident vascular cerebral hemoragic, urmare a cărui fapt este imobilizat la pat şi nu poate să vorbească. De urgenţă a fost internat la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi apoi la Clinica privată de recuperări „Polaris Medical” din Cluj-Napoca, unde se află şi în prezent.
Costurile unei zile de recuperare pentru colegul nostru în această clinică se ridică la suma de 500 lei/zi, care sunt suportate de familie.
Toţi putem ajunge în această situaţie, oricare dintre noi, la stresul şi problemele cu care se confruntă zilnic un secretar de UAT, sau oricare funcţionar public din administraţia publică.
Fac un apel umanitar şi consider că fiecare dintre noi am putea să contribuim cu o oarecare sumă de bani pentru a ajuta familia să suporte mai uşor costurile de spitalizare necesare recuperării colegului nostru.
Am luat legătura cu familia, care mi-a comunicat un număr de cont în care putem să contribuim financiar fiecare cât putem.
 
Numărul de cont este: RO27CECEC001946213386340, deschis la CEC Bank – Sucursala Năsăud, judeţul Bistriţa-Năsăud, pe numele lui STRETEA MĂRIUŢA, cu specificaţia „Apel umanitar pentru Grigore”.
 
În numele familiei şi a colegului nostru,
Vă mulţumim din suflet,
Dumitru Gotea, secretar al c omunei Şieuţ 
Haideţi să fim solidari şi să donăm din puţinul nostru pentru un om ce şi-a dedicat viaţa comunităţii.
 

.

Comentarii

06/11/18 19:00
Vasi Pop

Numărul de cont afișat mai sus, este in lei sau euro?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]