Sedinta foto inainte sau dupa nunta? Care sunt tendintele in materie de fotografie cu si despre miri

De cand s-a pornit valul de interes pentru arta fotografica orice cuplu de viitori miri prefera sa isi inramenze amintirile. Pun mare pret  in primul rand pe alegerea fotografului si apoi pe modul in care acesta le surprinde cadre unice cu ei in ipostaza unica de asemenea de mire si mireasa. Sa vada si posteritatea, sa isi aduca aminte si ei de ceea ce au trait.

Nu este de azi de maine o moda sa ai la nunta un fotograf. Insa este la moda sa incerci ceva nou, sa ai un stil aparte, sa ai un album ce aminteste si de o experienta deosebita: sedinta foto. Care sunt tendintele actuale in acest segment? Fie ca este o alegere a unui fotograf nunta Brasov, Iasi sau din orice alt colt din tara dorinta comuna este aceea de a avea o sedinta foto aparte de eveniment. Cum si in ce consta aflam din cercetarea pietei.

ü  Fotografii de grup. De fapt este clasicul care nu moare niciodata. Intreaba mirii de ce isi doresc acest gen de fotografii si vor spune ca isi doresc sa isi aduca aminte de toti cei care le-au fost alaturi. Caci nunta e facuta cu oameni pana la urma. Diferenta se face in stil asa ca in loc sa fie vorba de fotografia cu toti, dispusi in functie de inaltime, un unghi diferit si o lumina aparte vor face din arta fotografica o mandrie. Si din alegerea fotografului o deosebita multumire.

ü  Fotografii in natura. Castel, in iarba, la picnic sau pe stanci, orice colt din natura este un peisaj de explorat pentru fotografii. Si sa fim sinceri nimic nu se compara cu o imagine spectaculoasa din natura. Fotografiile in apa sunt si ele pe aceeasi lungime de unda. O cascada suna excelent, nu-i asa?

ü  Fotografii dupa nunta. Parerile sunt impartite, avand in vedere ca se considera ca o data trecut evenimentul si emotiile debordante trec si ele. Altii spun ca au mai mult timp pentru a planifica sedinta, nu se conditioneaza de timp, spatiu, program si asta face ca per total sa fie o experienta placuta. O aventura si inca o sansa de a se prezenta si a poza in mire si mireasa, si la propriu si la figurat.

Doar ca totul e o arta pana la urma. Este destul de greu sa bati in cuie un tipar si sa il urmezi intocmai. Unde ar mai fi farmecul unui fotograf, originalitatea lui? Asa ca profesionistii prefera sa fie surprinsi la randul lor, se lasa purtati de val si nu ezita sa incerce orice postura si cadru nou, la fata loculului.

Cat despre locul in sine, acesta se alege si in functie de tema evenimentului, pentru a potrivi cadrul nuntii cu sedinta ce va urma. De la urban la vintage, romantic si asa mai departe interpretarea de stil se face impreuna cu mirele si mireasa. Doar ca ingredientul secret ramane talentul fotografului. 

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]