Şefa femeilor liberale o laudă pe Diana Morar

Lucia Varga: Bistriţa are cea mai dinamică organizaţie de femei. OFL BN merge bine

Aflată la Bistriţa, la Reuniunea Regională a Organizaţiilor Femeilor Liberale din Transilvania, Lucia Varga a lăudat-o pe Diana Morar, preşedinta femeilor liberale din judeţul nostru, afirmînd că odată cu preluarea conducerii, Organizaţia Femeilor Liberale din judeţul nostru a devenit cea mai dinamică organizaţie din ultimii ani.


,,Am ales Bistriţa pentru acest seminar, pentru că Bistriţa are organizaţia cea mai dinamică din ultimii ani. Odată cu preluarea acestei organizaţii de către Diana Morar, OFL BN merge bine, reuşeşte să atragă cât mai multe doamne în partid, ceea ce ne bucură şi sper eu că pe viitor Diana va fi un om de excepţie în politica din Bistriţa”, a afirmat deputatul PNL Lucia Varga.


Varga a mai spus că PNL este singurul partid care şi-a ţinut promisiunile şi acesta este argumentul cu care femeile liberale trebuie să convingă electoratul să iasă la vot şi să voteze PNL.


,,La acest seminar ne-am propus să transmitem mesajele clare către electorat prin colegele noastre liberale, să facem în aşa fel încât politicile liberale să ajungă la cetăţean şi să convingem cetăţenii să iasă la vot şi să voteze PNL, pentru că PNL este singurul partid care şi-a ţinut promisiunile. Atunci când nu şi le-a mai putut ţine a făcut un pas lateral spre opoziţie şi cred că este de datoria noastră să explicăm activului de partid care au fost motivele pentru care PNL a fost scos de la guvernare”, a conchis preşedinta OFL Lucia Varga.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]