Semnificația purtării inelului pe un anumit deget

De obicei, cumperi inelele în funcție de preferința pentru un anumit metal sau ținând cont de designul și culorile preferate. Totuși, ce semnifică alegerea unui inel pe un anumit deget? Pe lângă purtarea verighetei și a inelului de logodnă pe degetul inelar de la mâna stângă, povestea nu se încheie aici.

Încă din Antichitate, există ideea conform căreia fiecare deget are o simbolistică aparte, iar alegerea inelelor spune multe despre felul nostru de a fi. Vrei să descoperi ce transmiți prin purtarea inelelor, în funcție de deget? Ține cont de următoarele informații utile!

Inelul pe degetul mic

Crezi în astre? Se spune că degetul mic este reprezentat de Mercur, alături de toate atributele sale, pornind de la comunicare, până la inteligență. Astfel, se consideră că purtarea inelului pe degetul mic îți oferă un plus de creativitate, dar și putere de convingere.

De cele mai multe ori, bărbații erau cei care purtau inele pe degetul mic. În prezent, și femeile au la dispoziție zeci de modele interesante din aur, argint sau material plastic. Se recomandă purtarea inelelor subțiri, care demonstrează că ești o persoană cu abilități puternice de comunicare.

Inelul pe degetul inelar

Cu excepția câtorva țări, precum India sau Rusia, degetul inelar stâng este destinat inelului de logodnă sau a verighetei. Care este motivul? Degetul inelar poartă acest nume pentru că este asociat cu iubirea, conexiunea și înțelegerea dintre două persoane.

Mai mult, există teorii care spun că tradiția pornește tocmai de la romani. Aceștia credeau că există o venă care ajunge de la degetul inelar al mâinii stângi, până la inimă. Dacă nu ești logodit sau căsătorit, dar vrei să porți inel pe acest deget, înseamnă că ești o fire optimistă, creativă și tandră, care adoră să petreacă timpul cu cei din jur. Poți alege un inel Pandora, în funcție de designul care te reprezintă, pentru accesorizarea perfectă a unei ținute.

Inelul pe degetul mijlociu

Alegerea unui inel pe degetul mijlociu simbolizează că ești o persoană echilibrată, liniștită și responsabilă. În trecut, era întâlnită des purtarea inelelor opulente pe degetul mijlociu, iar acest lucru semnifica apartenența la o familie înstărită, de aristocrați.

Astăzi, oricine poate să poarte inele pe degetul mijlociu. Nu știi ce modele să cumperi? Sunt recomandate inelele statement, cu sau fără piatră, care atrag atenția printr-un design unic și impunător.

Inelul pe degetul arătător

Îți place să porți inele pe degetul arătător? Acesta este strâns legat de ambiția și încrederea în sine. Persoanele care aleg inele pentru arătător vor să conducă, sunt hotărâți și nu acceptă jumătăți de măsură.

Pentru că inelele de pe arătător nu trec neobservate, optează pentru inele cu design interesant sau cu pietre masive și colorate. Desigur, arată bine și inelele subțiri, atâta timp cât le porți suprapuse.

Inelul pe degetul mare

Femeile și bărbații care preferă să poarte inele pe degetul mare sunt văzute ca fiind puternice și îndrăznețe, mereu atente la detalii. Mai mult, degetul mare este asociat cu sinele. Astfel, purtarea inelului pe degetul mare indică o stimă de sine crescută.

La fel ca în cazul degetului mijlociu, alegerea purtării inelelor pe degetul mare era populară în trecut în cazul aristocraților. Doar cine avea un anumit statut putea să poarte inelul pe acest deget, mai ales că se foloseau diferite materiale și pietre luxoase.

Tu cum obișnuiești să porți inelele? Îți spune ceva despre tine modul în care alegi fiecare deget?

 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/a-tattooed-person-wearing-polka-dots-dress-10911370/

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5