Senatorul Dobra: Ponta să nu-și facă griji, se poate creștere economică și fără el, chiar printr-o guvernare salubră care poate continua

Mitul guvernării Ponta și a mulțimii de lucruri bune făcute pentru popor stă pe limbile tuturor comunicatorilor PSD la orice ocazie. Evident, în contrapondere cu guvernarea tehnocrată, ce nu aduce rezultate pentru oameni sau, mai exact, pe limbajul teleormănean al lui Dragnea, ”nu se simte în buzunarele oamenilor”.

Zilele acestea a căzut însă și mitul ăsta, al guvernării ”pentru oameni” făcută, desigur, de specialiști mari ai PSD, fără prea multe pretenții de legalitate. Confirmările oficiale au venit pe rând din surse financiare pentru ca, la urmă, să fie subliniate de FMI: România are în 2016 cea mai mare creștere economică din UE și va continua să aibă și în 2017. Cu precizarea că tot ceea ce se întâmplă în această perioadă este și sustenabil, dovadă stând creșterea investițiilor străine, precum și sporirea aportului la capitalul societăților ce funcționează deja în România.

Astăzi, salariul mediu în România a depășit 2000 de lei, iar prognozele arată bine și pentru viitor. Guvernul Cioloș nu numai că nu a făcut niciun rău bunului mers al țării, dar a reușit, în primul rând, să stabilizeze cifrele care puneau în pericol evoluția economică și a redus la minim abuzurile pe care un guvern politic competent ca al lui Ponta le reușea în privința alocărilor guvernamentale exclusiv politice.

La o privire de ansamblu, cifrele arată, așadar, chiar mai bine în perioada Cioloș față de perioada Ponta, cu deosebirea că vorbim de o creștere economică sustenabilă și am scăpat cu toții de veșnicele alocări preferențiale către baronetul PSD-ist din teritoriu.

Poate face și Cioloș, așadar, creștere economică iar această guvernare se dovedește o experiență de succes, spre disperarea tot mai mare a PSD-iștilor în frunte cu Ponta și Dragnea. Acesta este și motivul pentru care PSD a declanșat o campanie de linșare mediatică a lui Dacian Cioloș, care oferă public tot mai multe semne că dorește continuarea mandatului său în fruntea Guvernului.

 

Dorin Dobra,

Vicelider al senatorilor PNL

test2

Comentarii

08/10/16 16:12
alegator

Domnule senator Dobra de la un profesor ma asteptam la mai mult decat de la un propagandist al anilor '50. Doar asa pentru respectarea adevarului istoric v-as reaminti ca Dl.Victor Ponta a pus bazele cresterii economice prin reducerea impozitelor si scaderea TVA in plus a platit si datoriile la FMI si UE facute de tristul guvern Boc-Basescu acum aliat al dumneavoastra. Da, da, de circa 20 de miliarde de euro de care nu prea stie nimeni ce au facut PDL-istii cu ei. Atunci cand ati fost liberali ati sustinut acel Codul Fiscal. Dupa ce ati devenit PDL-isti, nu ati mai fost de acord cu noul Codul Fiscal si ati vrut sa nu se mai aplice scaderea TVA. Nu ati reusit decat sa mai slabiti reducerea cu un punct procentual si sa demonstrati inconsecventa specifica....adunaturii imorale! Nu mai prostiti lumea, stim ca nimeni nu este de neinlocuit, doar ca nu trebuie sa va laudati cu meritele altora, chiar daca imaginea domnului Ciolos este buna, si legati "ca scaiul de oaie" haosul din adunatura PDL-PNL de imaginea domniei sale, guvernarea in ansamblu cu o echipa impusa, plina de "dandi" impostori si chiar unii incompetenti nu putea genera crestere economica. Simpla schimbare a unui ministru creaza disfunctii manageriale cateva luni bune, pentru cei care cunosc fenomenul. Este jenant sa schimbi jumatate minstrii dupa cateva luni, desi era necesar. Asa ca nu va mai faceti de ras, ca o sa aveti soarta domnului Dolha..! As mai remarca faptul ca amestecatura ce isi zice PNL de fapt este PDL inca este plina de infractori, crutati pana acum de DNA. Chiar daca tipati din toti bosogii "Justitia, Justitia in jos si in sus.." noi ii vedem pe miseii care ne-au jefuit si batut joc de Constitutie infipti bine mersi in scaune. Asa ca nu va mai dati inocenti cu Alinuta, sunteti mai penali decat cei din PSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]