Senatorul Ioan Deneş: Este momentul în care trebuie să apărăm alocațiile, pensiile si salariile noastre, ale românilor!

Dragi români, acum începe greul pentru noi toți, vin alegerile parlamentare în decembrie! Este momentul în care trebuie să apărăm alocațiile, pensiile si salariile noastre, ale românilor!
Nu trebuie să îi lăsăm să înghețe totul! Deja au facut-o cu economia! Un nou acord cu FMI este inevitabil după împrumuturile lui Câțu, iar acest acord, cu siguranță, va duce la tăierea salariilor și a pensiilor!
PSD luptă în continuare pentru România, dar nu poate singur, ci doar prin VOT, prin votul nostru!
30%, acesta este scorul politic al PSD în țară la alegerile locale 2020!
Vă mulțumim!

sursa: facebook Ioan Deneş

Comentarii

05/10/20 16:44
un cetatean

Pana acum ati fost preocupati sa aparati salariile bugetarilor si pensiile speciale.
Priviti in jur, si vedeti cum abordeaza tarile civilizate pandemia, si inspirati-va de acolo.De texte si lozinci comuniste nu s-a acrit!

05/10/20 19:04
THEO

Omul spune una și tu, ,,cetățene turmentat,, , înțelegi alta.

06/10/20 08:53
un cetatean

Domnule THEO,
am inteles perfect ce spune, nu am nevoie de interpret.Daca ai alta parere, de ce nu o exprimi in mod civilizat? Bascalia este manifestarea oamenilor primitivi!

06/10/20 12:18
Antim

Propunerile voastre sunt pentru tâmpiții care habar n-au că trebuie să ai activitate economică și apoi să mărești salarii și pensii, nu invers. Partidul dumitale ar trebui adus în fața justiției pentru subminarea siguranței naționale prin propunerile care falimentează economia României și fac statul vulnerabil. Din fericire, lumea s-a cam deșteptat și vă va sancționa și prin vot cât de curând.

07/10/20 17:54
THEO

Bășcălia este o calitate a omului.

08/10/20 14:07
Eugen

O declarație de cea mai crasă nesimțire . Oricum nu așteptam mare lucru de la un asemenea soi de politician sau cea mai rămas din clanul condus de Dragnea-Dăncilă.

09/10/20 21:44
Eugen

Sunătorul Ioan Deneş. O fi preluat trămbiţa de la colega de partid. Ca ministru o fost pe val dar o şi făcut, o desfăcut nişte personaje de la conducere şi o pus pe alţii, din PSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5