Senatorul Ioan Deneş: Priorităţi sunt Legea pensiei moştenite, Legea calamităţii economice şi Legea produsului local

Senatorul Ioan Deneş, cel care deschide lista PSD la Senat, a menţionat că este o campanie electorală atipică pe care PSD nu şi-a dorit-o, preferând amânarea alegerilor, gândindu-se la securitatea cetăţenilor. „PNL, într-o insistenţă obsesivă, îşi doreşte cu orice preţ alegeri parlamentare în 6 decembrie. PSD va respecta regulile sanitare aflate în vigoare, având grijă de populaţie printr-un contact cât mai mic cu cetăţenii”, a spus Deneş.

         Senatorul PSD a menţionat că mandatul său a avut o parte legislativă, ca parlamentar, şi una ca ministru al Apelor şi Pădurilor, iar pentru următorii patru ani şi-a propus trei priorităţi legislative.

         „Ce-mi doresc în mandatul 2020-2024 dacă voi fi învestit cu votul cetăţenilor din Bistriţa-Năsăud. Pe lângă faptul că voi fi partea a echipei care va lucra în Parlamentul României pentru a asigura cadrul legislativ de punere în aplicare a programului de guvernare a PSD, sunt trei iniţiative legislative foarte importante. În primul rând este iniţiativa legislativă numită generic Legea pensiei moştenite, a doua este Legea calamităţii economice, iar a treia este Legea produsului local”, a explicat Deneş.

 

Comentarii

06/11/20 14:11
Dar pădurile?

Dar pădurile ce priorități au, Domnule Priceputu?

06/11/20 14:38
Fotosinteză

Foaie verde, frunză verde, 
Frunza crește și se pierde
Compunând, prin ipoteză,
Conștiincios - fotosinteză.

Spune, borviz, sevă brută,
Cum sui în tulpini de plută
Și te preschimbi în glucide
Cum fac deneșii-n partide.

Spune tu, mursă dulceagă,
Cum prepară frunza bragă
De plante, pe timp de vară,
De cu zori și până-n seară.
                      
Disc solar prinzând lumină,
Ce faci sfeșnic din stamină,
Ce strângi vase de-o flotilă,
Bogdaproste, [—] clorofilă!

07/11/20 10:44
Observator

Domnul Denes... n-am priceput cum e cu " Legea pensiei mostenite " ... Adica, daca tata-so are poensie, nimurugul de fiu-so sa mosteneasca pensia lui tata-so ... ???

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5