Senzaţional! Scurtmetrajul "Eliberare", al elevilor Colegiului Naţional "Petru Rareş" Beclean, a câștigat premiul din competiția Dracula Digital

Scurtmetrajul "Eliberare" a câștigat premiul din competiția Dracula Digital. Echipa filmului a fost formată din elevii Colegiului National "Petru Rares", după cum ne informează directorul Cristi Nicula.
Felicitări TOMA ANDREI, BUDE ANDREI IONUȚ, PAVELESCU MANUEL, FARCAS ALEX, MATYAS SEBASTIAN!!!
Dracula Film Festival este un festival competițional – în cadrul căruia sunt proiectate filme horror, SF, supranaturale, thriller sau fantasy – și are 3 secțiuni: competiție lungmetraj internațional, competiție scurtmetraj internațional și competiție scurtmetraj românesc (DFF este singurul festival din România de acest gen care are o competiție de scurtmetraj).
Începând cu ediția a IV-a (2016) Dracula Film Festival a mai adaugat o secțiune, numită Dracula Digital, care are scopul de a promova educaţia cinematografică în rândul adolescenţilor, de a le oferi tinerilor din toată ţara șansa de a se apropia de lumea filmului, şi de a descoperi şi cultiva noi talente în cinematografia din România. Acest atelier se adresează adolescenţilor cu vârste cuprinse între 16 şi 29 ani, din toată ţara, pasionaţi de film și fotografie.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]