Serbarile zapezii in Wonderland

A fost un weekend cu zăpadă şi lume multă. Bistriţa. Serbările Zăpezii, ediţia 2012. Destinaţia aleasă - Dealul Cocoşului, unde va fi amenajat şi Complexul sportiv de agrement Wonderland.

Iubitorii sporturilor de iarnă, veniţi cu sutele în cele două zile de distracţie au împânzit pârtiile, unii cu schiurile sau saniile, alţii cu placa.

Organizatorii s-au pregatit şi ei pentru a face faţă participanţilor. Vin fiert, ceai cald, ţuică fiartă, mici, grătare, muzică bună şi distracţie la maximum. Bugetul alocat a fost de opt mii de lei.

Cei mai fericiţi au fost copiii. Cu toate lipsurile manifestării, Serbările Zăpezii i-au bucurat pe copii, care şi-au scos la rândul lor părinţii din casă.

Nu a lipsit nici primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, care a demonstrat, încă o dată, pentru cei care mai aveau dubii, că este un împătimit al schiului.

Au fost două zile în care iubitorii sporturilor de iarnă au putut măcar să se familiarizeze cu ideea de ,,Wonderland”. De când a fost pronunţat acest cuvânt, din 2008, nimic nu a scăpat neanalizat, netocat, neîntors pe toate feţele. Şi e doar începutul...

Au fost două zile în care zăpada nu a fost inamicul numărul 1. Cu toate că s-a simţit că totul a fost organizat pe repede înainte, pe ultima sută de metri, cu toate că e suficient loc de mai bine, Serbările Zăpezii au fost şi un prilej să ne reîntîlnim cu oamenii dragi, să socializăm.

Nu ştiu când vom avea Wonderland, dar ne-ar prinde bine un complex de agrement. Parcă face oraşul mai viu, ne dă motive să mai ieşim din casă...

Proiectul Wonderland este un proiect grandios, şi care îşi propune să scoată Bistriţa în evidenţă în materie de entertainment.

Wonderlandul ar urma să se construiscă pe 274 de hectare de teren şi alte 18 hectare de pădure din cartierul Unirea.

Complexul va cuprinde dotări pentru practicarea sporturilor: schi, patinaj, înot, polo, badminton, ciclism, călărie, golf şi va fi prevăzut şi cu spaţii de cazare şi birouri. Wonderlandul va mai conţine pârtii de ski şi snowboard cu noctura, bazine de înot, aquapark, trasee pentru mountainbike, terenuri de tenis, baschet şi fotbal.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]