Servicii funerare pentru clienti cu posibilitati financiare reduse

Din pacate, si moartea face parte din viata si orice sfarsit este tragic pentru persoanele apropiate si pentru rudele defunctului. Indiferent de varsta acestuia, de ocupatie, de ceea ce a realizat in timpul vietii, valoarea vietii unui om se cunoaste la sfarsit.

 In aceste momente, cand toti cunoscutii vin sa il jeleasca, rudele apropiate, partenerul de viata, copiii sau fratii sunt responsabili cu rezolvarea tuturor celor necesare pentru o inmormantare crestina si pentru respectarea intrutotul a obiceiurilor si a traditiilor.

 Cu o experienta vasta si personal calificat pentru a oferi servicii funerare ieftine, compania Rainbow International Dorobantu activeaza in interesul familiei defunctului, asigurandu-le rudelor apropiate tot ceea ce este necesar.

 Servicii funerare complete la cel mai bun pret

Serviciile funerare complete includ repatrierea persoanelor decedate in tari europene si in America, precum si serviciile simple, la standarde ridicate, asigurate cu deplin profesionalism, responsabilitate si exigenta. In functie de buget, de preferinte si de locatie, compania isi manifesta sprijinul complet in pregatirea ceremoniei de inmormantare in cele mai mici detalii.

In plus, pachetele funerare „economice” includ mai mult decat ceea ce este necesar pentru o inmormantare ca la carte, cu mentiunea ca, din ajutorul de inmormantare, rudelor le mai raman si bani pe care ii pot folosi pentru pomana. Asadar, pachetul funerar standard, fiind si cel mai ieftin, include un sicriu echipat complet, precum si o cruce din lemn, de culoarea sicriului ales, inscriptionata cu ceea ce este necesar.

 In plus, pe langa sicriul complet amenajat, sunt incluse si servicii funerare ce cuprind constatarea decesului de catre un medic specialist, prin intermediul unui certificat, imbalsamarea defunctului si eliberarea certificatului de imbalsamare, transportul decedatului la domiciliu, toaletarea acestuia, asezarea in sicriu, transportul la capela si la cimitir.

 Pentru slujba de inmormantare, pachetul de servicii funerare ieftine include prosoapele si lumanarile necesare, batistele, setul de tamaiat, certificatul de conformitate a alimentelor, setul de pahare si lingurite pentru coliva, doliul de usa si de piept, precum si coroana alcatuita din 60 de garoafe naturale. Acest pachet complet se incadreaza perfect in ajutorul de inmormantare, iar rudelor le mai raman bani.

Servicii funerare de repatriere la preturi convenabile

Din pacate, sunt si romani care mor pe teritoriul altei tari, romani plecati la munca in strainatate care, din cauze medicale sau din cauza unor accidente, isi pierd viata si trebuie adusi inapoi in tara, pentru a fi inmormantati crestineste, alaturi de familie.

 Serviciile de repatriere fac parte din pachetul de servicii funerare propuse de reprezentantii Rainbow Funerare Dorobantu. Acestea pot fi realizate fie prin mijloace de transport terestru, fie prin mijloace de transport aerian. Cert este ca aceste servicii sunt prompte, de calitate, rapide, fara costuri ascunse, realizate in baza unui contract semnat, in conditii de deplina legalitate si confort.

 Costul de repatriere este influentat de serviciile solicitate, in functie de tipul sicriului, de taxa tarii in care a avut loc decesul, de taxele serviciului de politie mortuara, de taxele consulare, dar si de costul apostilei si al serviciului de imbalsamare, precum si de calea de repatriere, terestra sau aeriana.

 

Comentarii

25/09/19 11:31
cititor

Pai dati-ne un numar de telefon... ceva... o adresa... ca asa, " prima dupa coltz"... cine-i poate gasi si apela la serviciile lor , ca si in domeniul funerar, ca si in domeniul asigurarilor obligatorii, afacerile sunt mai mult decat profitabile SI ITI VINE " SA NU MAI MORI NICIODATA " !!!?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5