Sincere condoleanțe doamna director

† Redacția cotidianului „Răsunetul” transmite sincere condoleanțe prof. Imola-Doris Vass, director CSEI Nr. 1, în aceste clipe îndurerate, pricinuite de pierderea mamei dragi. Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul drepţilor iar familiei să-i dea mângâiere.

† Colectivul CSEI nr.1 Bistriţa este alături de directorul instituţiei, prof. Imola Doris Vass, în aceste momente grele când se departe de mama sa dragă.
Sincere condoleanţe! Dumnezeu s-o odihnească în pace!

..............
"Astazi, 20 februarie 2018, inima dragei si frumoasei mele mame s-a incapatanat sa mai bata...Desi, sunt doar 24 de ore de la ultima noastra convorbire telefonica care nu prevestea ce urma sa se intample, si trei luni de cand ne-am vazut pentru ultima oara din cauza celor peste 1600 km care ne-au despartit fizic de un numar de ani, conversatiile frecvente, ne facea sa fim totusi aproape...Drum lin printre stele....Vei ramane mereu o parte din sufletul meu! O sa ne lipsesti enorm, MAMY" este mesajul transmis pe facebook de directorul Imola-Doris Vass.

.

Comentarii

21/02/18 09:15
Marius Nicolae Pop

Sincere condoleante, doamna profesoara Doris! Din nefericire, pierderea mamei este ireparabila pentru oricare suflet!Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Cu respect, Dr.MNPop

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]