Sistem de sonorizare în sala de şedinţe a Consiliului Local Năsăud

Sistem de sonorizare în sala de şedinţe a Consiliului Local Năsăud

Sala de şedinţe a Consiliului Local Năsăud beneficiază, începând cu 12.06.2015, de un modern sistem de sonorizare. Sistemul audio permite audierea în condiţii ridicate de claritate a luărilor de cuvânt ale consilierilor locale. „Instalaţia este dotată cu microfoane fără fir şi cu controlere, inclusiv unul „tip preşedinte”, care permite întreruperea discursului oricărui vorbitor”, a precizat primarul Mircea Romocea.

Asfalt în cartierul Liviu Rebreanu

Legislativul local a aprobat o rectificare bugetară privind investiţia suportată din fonduri guvernamentale prin Ministerul Dezvoltării – asfaltare strada Bisericii din Liviu Rebreanu. Investiţia se ridică la circa 2 milioane lei, din care 370.000 lei reprezintă cofinanţare de la bugetul local. „Lucrările vor fi executate de Dimex 2000 Company din Rebra, câştigătorul licitaţiei, şi au demarat în 18 iunie 2015.
Proiectul prevede asfaltarea străzilor laterale, în principal str. Bisericii, în acest an fiind realizat în proproirţie de 70%, termenul de finalizare fiind stabilit în primul semestru al anului 2016.

O altă realizare pentru prislopeni

„În perioada imediat următoare vom termina şi lucrările de reabilitare şi extindere a reţelei de apă şi canalizare în cartierul Liviu Rebreanu, pe str. Principală (Drumul Naţional 17C)”, a precizat primarul Mircea Romocea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5