SITUATIA BILETELOR DE TRATAMENT

Pana la aceasta data au fost repartizate institutiei noastre de

catre Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP) un numar de 203 bilete de tratament, fiind vorba de primele 4 serii .

Aceste bilete de tratament au fost repartizate la unitatile ce apartin

Ministerului Muncii, pentru care nu a fost necesara organizarea licitatiei pentru contractarea locurilor, repspectiv in statiunile: 1 Mai, Geoagiu, Amara, Covasna, Bizusa, Olanesti.

In aceasta perioada se distribuie biletele aferente seriei 4 cu intrare in zilele de 9-11 aprilie 2011.Biletele au fost repartizate persoanelor indreptatite prin sistem informatic de catre CNPP, au fost afisate la intrare si publicate pe saitul instututiei

Daca pentru primele trei serii au fost ridicate toate biletele, pentru seria a patra se inregistreaza o slaba preocupare de catre persoanele carora le-au fost repartizate biletele pentru ridicare si ca atare incepand cu data de 4 aprilie vor fi distribuite persoanelor interesate sa plece in acesta perioada in statiune pentru tratament.

Din informatiile primite de la CNPP se vor repartiza in aceste zile si biletele de tratament aferente celorlalte statiuni cu intrare in zilele de 9-11 aprilie 2011. Deoarece timpul de repartizare este foarte scurt eliberarerea acestora se va face persoanelor interesate sa plece in statiune in aceasta perioda.

DIRECTOR EXECUTIV, DIRECTOR EX.ADJ.,

FECHETE IOAN CHICIUDEAN TEODOR

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]