Social-democraţii consideră că ar fi moral ca preşedintele Traian Băsescu să demisioneze

Ministrul delegat Adriana Doina Pană şi senatorul Ioan Deneş susţin, la unison, că în urma scandalului în care este implicat fratele preşedintelui, şeful statului ar trebui să demisioneze. Dincolo de “prejudiciile de imagine aduse României”, cei doi au invocat şi necesitatea unei justiţii libere. 
 
Şi eu consider că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să-şi dea demisia, şi nu doar pentru faptul că în momentul când reprezintă România cu o asemenea patalama este greu să o reprezinte cu cinste, da, dacă judecăm că dânsul este cel care semnează numirea procurorului şef, a procurorului general, a judecătorilor, ar fi o dovadă că într-adevăr doreşte ca derularea tuturor demersurilor juridice să se întâmple fără nicio influenţă, de niciun fel. Adică, nimeni să nu tremure că dacă, vai de mine, dau o anumită pedeapsă, mi se întâmplă ceva”, a declarat deputatul Doina Pană.
 
În completare, senatorul Deneş a menţionat că “preşedintele României ar trebui să-şi prezinte demisia pentru că aduce grave prejudicii de imagine României în lume”.

Comentarii

21/06/14 02:24
Vizitator,

Cita ipocrizie la social democrati,nu vad barna din ochii lor.
Dar primul boschetar,plagiator,corupt al tarii impreuna cu raspopitul sarbu,voiculescu,dragnea,moliceanu nu aduc grave prejudicii imaginei Romaniei,domnule denes?????
Ipocrizie ,nesimtire si tupeu 1000% !
Presedintele Basescu nu trebuie sa-si dea demisia !
Voiculescu si latrina 3 este in spatele acestei arestari.

http://politicstand.com/ce-planuri-de-viitor-ai-dan-voiculescu/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]