Socializare, prezentare şi degustare savuroasă de paste, la TNL Bistriţa. Greii partidului, alături de tineri

Tinerii liberali din Organizaţia Municipală a PNL Bistriţa au avut o iniţiativă deosebită de a socializa în mod plăcut şi organizat, de a cunoaşte, sub toate aspectele, de a-şi mărturisi idealurile, speranţele şi crezul politic, organizând o savuroasă degustare de paste la restaurantul Old Friend, situat în Piaţa Mică din Bistriţa, în 3 noiembrie.
Iniţiativa deosebită a aparţinut noului preşedinte interimar al TNL, organizaţia municipală Bistriţa – Dorin Octavian Rus, un tânăr dinamic şi bun practician, ajutat de Ramona Daniela Pop – secretar general al roganizaţiei, la eveniment participând noul şi tânărul Birou Municipal al TNL Bistriţa, alţi membri tineri care susţin politica TNL.
Invitaţi speciali ai activităţii au fost seniorii PNL – deputaţii Ioan Oltean şi Stelian Dolha, senatorul Cristian Florean, Robert Sighiartău – preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL, Ioan Turc – preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Bistriţa, consilierul judeţean Doris Moldovan şi municipal Sorin Hangan, care au apreciat activitatea desfăşurată de TNL, urându-le carieră politică deosebită.
În deschiderea acţiunii, Dorin Octavian Rus – preşedinte interimar TNL Bistriţa, a făcut o succintă şi elocventă prezentare a colegilor din Biroul Municipal TNL Bistriţa, subliniind că toţi sunt valoroşi, formează o echipă redutabilă, are încredere în ei, cei prezenţi urând succes candidaţilor PNL la alegerile parlamentare.
Pastele făinoase servite au fost un deliciu, au „îndulcit” atmosfera, fiind sănătoase în alimentaţie, au rolul lor bine definit şi benefic.
Lăudabilă iniţiativa tinerilor liberali şi se speră să devină o tradiţie.

.

Comentarii

04/11/16 19:11
alegator

Mai copii...., daca cumva credeti ca ne impresionati, prezentand mancatul macaroanelor cu gauri sau fara, va inselati! Puteti socializa cat doriti, doar daca nu transformati "gauritul" macaroanelor si bautul cafelelor in alt soi de mita electorala, inlocuind galetile si pungile cu chibrite...cu seri de taietei...!
In alta ordine de idei,psihologic demonstrat, as spune ca in general liderii in formare isi aleg modele dintre liderii de top deprinzand si bunele practici dar si metehnele.
Cum acolo a fost Dl. Nelutu Oltean am putea spune ca este unul dintre putinii care se pricepe la politica, ca sa aveti de la cine invata, doar ca domnia sa, se pricepe si la ANRP...., la finantarea campaniilor electorale...pe ...pei satan-o era sa zic spagi..., la sifonat....,manipulat si la tot felul de inginerii finaciare, care pot ingrasa partidul si propriile buzunare, dar nu ne lasa si noua de o macaroana doua....deviza fiind.. "totul pentru matul meu!" In concluzie deja avem o imagine a viitorilor lideri PNL - PDL. Dupa Dl. Dolha nu va luati singura performanta a domniei sale a fost trancaneala si pierderea majoritatii organizatiilor din judet in frunte cu primarii! Ceilalti inca nu au demonstrat nimic concret in afara bagatului in seama a propriilor persoane..! Cam aceasta ar fi perceptia noastra, a alegatorilor...despre seniori, si macaroniada...poate gresim!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]