Şoferii vitezomani, vânaţi cu 11 aparate radar pe drumurile din Bistriţa-Năsăud

Şoferii care vor circula în perioada 20-26 august pe drumurile din Bistriţa-Năsăud trebuie să fie cu ochii în patru. Poliţia Rutieră iese în teren cu 11 radare ce vor fi amplasate pe drumurile naţionale şi judeţene, în cadrul campaniei preventive SPEED, organizată la nivel european.
„Toate aparatele radar vor fi amplasate pe principalele căi de acces, în special DN 17, drumul european care face legătura între judeţele Cluj şi Suceava, precum şi pe DN 17 C, DN 17 D, în oraşele Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi, dar şi pe drumurile judeţene. Serviciul Rutier ara în dotare opt aparate radar autovision şi trei aparate radar repartizate la Sângeorz Băi, Dumitra şi Petru Rareş. În toate aceste şapte zile, încercăm să lucrăm în trei schimburi”, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, comisarul şef Roberto Hăsnaş, şeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud.
Poliţiştii rutieri vor urmări reducerea victimizării din accidente de circulaţie, prin depistarea în trafic a conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind viteza de deplasare pe drumurile publice.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]