Sorin Hangan: PNL va avea un candidat din timp. Le vom propune bistriţenilor o cu totul altă politică

Preşedintele PNL Bistriţa a anunţat că în interiorul formaţiunii au fost lansate mai multe teme şi un plan de acţiuni pentru perioada următoare, care include şi desemnarea candidaţilor pentru alegerile locale.

         „Deschidem partidul pentru cetăţeni. În scurt timp, lansăm un draft de program şi invităm cetăţenii cu idei, şi să vină ei înşişi alături de noi pentru a crea o alternativă la ce avem astăzi. Am lansat şi procedura pentru candidaturi pentru alegerile locale. Şi noi, şi conducerea centrală ne-am fixat un calendar. Partidul Naţional Liberal va avea un candidat din timp şi vom forma o echipă în jurul lui”, a declarat liderul liberalilor bistriţeni, Sorin Hangan.

Potrivit acestuia, în mai şi septembrie vor avea loc sondaje de opinie care vor măsura notorietatea posibililor candidaţi, care pot fi acceptaţi inclusiv din zona societăţii civile, cu condiţia ca ulterior să devină membri de partid. Termenul final de înscriere îl reprezintă 20 aprilie, în sondaje urmând să intre între două şi patru variante.

”Ştim cu toţii că fără o echipă sudată şi fără un candidat bun, pregătit din timp, nu putem spera la multe. Le vom propune bistriţenilor o cu totul altă politică. Zecile de milioane de euro trebuie cheltuite mult mai chibzuit”, a adăugat Hangan.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]