Sorin Hangan, propunerea PNL de viceprimar al Bistriţei! Vezi care sunt priorităţile ale primarului Turc!

Primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, a anunţat că săptămâna viitoare va fi convocat Consiliul Local, pentru stabilirea componenţei comisiilor de specialitate şi alegeerea celor doi viceprimari.

 „În ceea ce priveşte alegerea viceprimarilor, opţiunea mea este foarte clară: Sorin Hangan, susţinut de către mine şi PNL, iar în ceea ce priveşte USR-PLUS, aşa cum m-am angajat atunci când am semnat protocolul, persoana care va fi desemnată de către USR-PLUS”, a declarat Ioan Turc.

Acesta a adăugat că foarte repede va fi numit şi un administrator public, dar nu a avansat un nume. „Mă gândesc să reduc drastic numărul de direcţii şi servicii. Consider că această organigramă foarte stufoasă de direcţii şi servicii nu este conformă cu gabaritul Primăriei Bistriţa şi nu este de natură să servească interesele comunităţii bistriţene. Nu suntem în Primărie ca să facem business, de altă natură, facem management public, ori Primăria Bistriţa trebuie să funcţioneze într-o organigramă suplă, iar numărul de direcţii şi servicii va fi foarte restrâns. Voi discuta cu cei din Primărie şi voi solicita program pentru serviciile care au interfaţă cu publicul de la 7 dimineaţa la 7 seara, cu respectarea legislaţiei muncii”, a menţionat el.

Primarul Ioan Turc a menţionat că vine la Primărie cu gândul de a face o echipă performantă, cu oameni determinaţi, loiali cetăţenilor municipiului Bistriţa şi profesionişti. „Prioritatea fundamentală este modernizarea oraşului. În primul rând, Primăria trebuie să pună la dispoziţia bistriţenilor servicii de înaltă calitate. În al doilea rând, trebuie să asigure toată logistica din punct de vedere instituţional pentru dezvoltarea economică a municipiului Bistriţa şi pentru lucrările publice care sunt în portofoliul Primăriei”, a spus Turc.

        Edilul municipiului a menţionat că este foarte probabil ca Bistriţa să intre în scenariul roşu săptămâna viitoare. „Voi gândi un set de măsuri pentru protejarea populaţiei, în primul rând pentru protejarea copiilor şi a elevilor, pentru că sunt vulnerabili. Primăria are în sarcină creşele, grădiniţele, şcolile, dar ne gândim şi la ceea ce putem face pentru oamenii activi şi oamenii vârstnici. Am discutat atât în Primăria Bistriţa, cât şi la Inspectoratul Şcolar. Vă asigur că vom lua decizii rapide şi ferme pentru ca toţi copiii să beneficieze de tablete”, a mai spus primarul Turc.

 

 

 

 

 

Comentarii

23/10/20 08:54
Iacob Dragos

De cand putem beneficia de vaccinul antigripal in Bistrita. ? Multumesc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5