Spectacolul cu Dida Drăgan, Luminiţa Anghel, Corina Chiriac, anulat. Nu mai sunt interesaţi bistriţenii de muzica de calitate?

Deşi vineri după masa, la Centrul Cultural Dacia se anunţa un eveniment de zile mari cu nume sonore ale muzicii uşoare româneşti, acesta a fost anulat. Se pare că bistriţenii nu s-au înghesuit să cumpere bilete pentru a se întâlni cu cei care au scris istorie pentru muzica românească, un motiv fiind, probabil, şi faptul că organizatorii nu au promovat deloc acest eveniment prin intermediul mass media, nici afişele nu au fost prea vizibile prin oraş. Inclusiv, pe pagina dedicată evenimentului, doar 31 de bistriţeni au scris că sunt interesaţi de eveniment şi doar 15 au spus că vor participa. La Bistriţa urmau să fie Dida Drăgan, Adrian Daminescu, Luminiţa Anghel, Corina Chiriac şi Florin Apostol, alături de bistriţeanul nostru Nicu Cioanca.
Din păcate dacă nu ai oameni care să mediatizeze aşa cum trebuie evenimentele se întâmplă astfel de lucruri, iar artiştii îşi conturează o anumită imagine despre Bistriţa.

Comentarii

20/03/17 23:11
catuna daniel

imi pare rau sa va spun ca acest articol nu reflecta deloc realitatea.sa va spun eu care este defapt secretul si imi pare rau ca nu ati suflat un cuvant despre cat ar fi costat un bilet.pai stimabililor la 60 lei biletul, cred si eu ca ,,bistritenii nu mai sunt interesati de muzica romaneasca''.de ce nu ii intrebati pe cei de la ,,ANUNTURI PROMOVATE'' cate comentarii pe aceasta tema au sters de pe site-ul lor,ca pana la urma sa publice urmatorul anunt:,,Anunturi Promovate Pentru că ne pasă de parerea dumnevoastră, reprogramam spectacolul pentru luna MAI, in vederea obținerii unui preț mai MIC PENTRU BILET, la o data ce va fi comunicată ulterior.
Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru inconvenientele create." asa ca domnilor,acesta este defapt principalul motiv pentru care scaunele au ramas goale,si nu ,,dezinteresul bistritenilor".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5