Stand-up comedy cu vedete, la Beclean

Anisia Gafton, câștigătoarea premiului de originalitate la ediția din 2016 a show-ului de televiziune “Românii au talent”, și Serghei, partenerul ei de scenă, vor face sâmbătă, 29 octombrie, spectacol la Beclean. În schimbul a 25 de lei, cât costă biletul de intrare la evenimentul organizat la Restaurantul "Regal" din Beclean, începând cu ora 21.00, publicul amator de distracții are ocazia să participe la o demonstrație vie de stand-up comedy. Rezervările sunt posibile la numărul de telefon: 0784 246 700.
Prin spectacolele bazate pe umorul sănătos ce izvorăște din profunda și inocenta judecată feminină, Anisia încearcă să facă dreptate pe scenă, echilibrând balanța care atârnă greu în defavoarea femeilor, din cauza glumelor misogine ale bărbaților. Pe de altă parte, Serghei este un tânăr carismatic care se face plăcut prin poantele sale inedite, spuse cu accentul specific moldovenesc.
Un simbol diferit și totodată reprezentativ al umorului de calitate, acest duo unic vă oferă doza de bună dispoziție, abordând teme variate și poante noi, spuse cu savoare, originalitate, talent.

.

Comentarii

25/10/16 12:46
cosma

unde e "Restaurantul Beclean" ?

25/10/16 13:47
marius

Restaurantul "Regal" din Beclean

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]