Start pentru cumpărături la Târgul Expo Bistriţa Estival. 30 de expozanţi îşi vor prezenta oferta de produse pentru sezonul de vară

O nouă ediţie a Expo Bistriţa, in varianta „ESTIVAL” la Sala Polivalentă din Bistrița, incepând de maine 7 iunie 2017.

Oferta este bogată, vizitatorii având opţiuni diverse în achiziţionarea de produse de sezon -îmbrăcăminte, încălţăminte pentru toate gusturile, lenjerie, articole sport, artizanat, dulciuri, produse alimentare și flori.

Fie că vrei să-ți înnoieşti garderoba pentru sezonul cald, fie vrei să faci un cadou celor dragi sau, pur si simplu, să-ţi faci o bucurie in prag de vară, EXPO BISTRIŢA ESTIVAL, îți oferă pe durata a 5 zile, posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de bunuri de larg consum.

Peste 30 de expozanţi îşi vor prezenta oferta de produse pentru sezonul de vară: îmbrăcăminte, o gamă foarte largă de încălţăminte pentru toate  preferințele (de la espadrile brodate  până la pantofi pentru ocazii speciale), articole de marochinărie; articole sport, artizanat,  produse  alimentare tradiţionale şi flori.

Deoarece luna a inceput cu ziua copilul, pe lângă ofertele speciale puse la dispoziţie de expozanţi, organizatorii au inclus în program şi alte evenimente atractive destinate micilor vizitatori pentru care am pregătit sesiuni de pictură pe față și spectacole de teatru, cu trupa PITICOT: vineri, 9 iunie, orele 17 – Albă ca zăpada și cei 7 pitici și sâmbătă, 10 iunie , orele 11 – Lampa lui Aladin.

Publicul de toate vârstele este aşteptat atât pe platoul din fața Sălii Polivalente cât și în interiorul acesteia, după următorul program:

Miercuri, 7 iunie 2017: orele 12,00-19,00;

Joi – Sâmbătă, 8 -10 iunie 2017: orele 10,00-19,00;

Duminică, 11 iunie,  orele 10,00-16,00.

Vă  așteptăm la sala Polivalentă până duminică 11 iunie 2017.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]