Ştefan Sângeorzan, candidat ALDE la Feldru: Voi lupta pentru ca Ţintean să fie noul preşedinte al Consiliului Judeţean

Ştefan Sângeorzan, primar timp de 3 mandate la Feldru (2 ani din partea PD şi 10 cu PSD), a revenit acasă, la liberalism, spune acesta, după ce în 1996 a fost ales consilier local pe listele PNL. „Am revenit în barca cu care am plecat în politică. (...) Am stat în PSD până la capăt, capătul a fost aici şi am revenit de unde am plecat. Liberalii – nu putem spune că sunt liberali cei care cântă imnul FSN şi îl au preşedinte pe Ioan  Oltean – sunt cei alături de care am plecat, Muthi, Popescu. Trebuie să recunosc că am siguranţa că suntem pe un drum bun, pentru că îl avem la nivel naţional pe dl. Tăriceanu, cel mai bun premier şi singurul om politic la nivel naţional care a reuşit cu demnitate să nu fie îngenuncheat de Băsescu şi mafia lor”, a precizat Ştefan Sângeorzan, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Potrivit acestuia, ALDE înseamnă ”Alianţa Liberalilor Demni”, pentru că, prin definiţie, orice liberal este şi democrat, iar dacă nu eşti democrat, nu poţi fi liberal.

         „La nivel judeţean, vin alături de viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, tot cu –an se termină, nu Moldovan, ci Ţintean. Chiar dacă domnul Ţintean este apolitic, reprezentantul Guvernului în teritoriu din care face parte şi ALDE, nu am nicio îndoială că va fi viitorul preşedinte de Consiliu Judeţean în Bistriţa-Năsăud. Acesta este gândul meu şi pentru asta voi lupta la nivel de judeţ”, a declarat Ştefan Sângeorzan.

         Acesta a ţinut să menţioneze că va candida şi pentru funcţia de primar al comunei Feldru, mai ales că şase din cei 7 consilieri PSD din localitate îl urmează în noua formaţiune politică. „Nu am plecat de unul singur pe drumul ALDE, ci  cu 6 consilieri, plus 90% din fost organizaţie a PSD. Voi candida la Feldru de primar, ar fi şi plicticos fără Sângeorzan în campanie. Voi candida pe listele Alianţei Liberalilor Demni şi vom şi câştiga”, a precizat fostul edil.     

         Sângeozan a menţionat că nu s-a urcat „într-o remorcuţă a PSD” şi că, sigur, „în Bistriţa-Năsăud nu se va face guvernare locală fără ALDE”, iar la nivel naţional nu se va face Guvern fără ALDE, fără Călin Popescu Tăriceanu.  

.

Comentarii

30/10/15 15:12
Vizitator

Este doar inceputul regruparii fortelor politice, care vor scoate din cursa PSD-ul, un partid nereformat si care sub bagheta lui Dragnea,chiar inainte de prezidentiale a apelat la masura nedemocratica a traseismul politic. Daca PSD-ul va merge cu Cretu, in viitoarele alegeri locale, risca sa piarda chiar si primaria Bistrita. De altfel, Cretu era cat pe-aci sa piarda si in 2012, fiind ales cu doar 47,55% din voturi, in conditiile in care s-au prezentat la vot numai 35.044 persoane din cele 76.193 înscrise pe listele electorale în municipiul Bistriţa. Asadar, Creţu a primit atunci 16.664 de voturi, adica mai putin de un sfert din populatia cu drept de vot. Daca PSD-ul vrea sa fie sigur ca nu pierde primaria Bistrita, ar trebui sa renunte la Cretu si sa-l propuna candidat pe Nicu Moldovan, primarul din Beclean care are cele mai mari sanse sa fie ales, fiind perceput si de bistriteni ca un edil performant. In plus o candidatura a primarului din Beclean la primaria Bistrita ar insemna si o recunoastere recompensata de catre PSD, printr-o promovare la o primarie de rang superior.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]