Jurnal preelectoral

Stelian Dolha - candidatul alianței PNL-USR-PLUS – întâlnire cu locuitorii comunei Rebra

Dincolo de peisaje de basm și oameni gospodari, comuna Rebra are nevoie de o administrație mult mai dinamică, una care să răspundă prompt și eficient nevoilor locuitorilor săi. Este nevoie de oameni cu inițiativă, care să înțeleagă așteptările acestei comunități si în conlucrare cu o conducere județeană pliată pe nevoile reale și sprijin guvernamental să le creeze membrilor ei condițiile unui trai prosper.
Alături de Daniel Năstuță, primarul pe care PNL îl propune în Rebra, am stat de vorbă cu locuitorii comunei și am realizat că nevoile lor sunt aceleași pe care oamenii gospodari și chibzuiți le au de la administrațiile locale: condiții decente, de acces la utilități la nivelul anului 2020, inclusiv de apă potabilă în adevăratul sens al cuvântului , condiții în școli la standardele momentului, facilități pentru micile firme și întreprinzătorii locali, consultanță pentru a avea acces la proiecte, în special proiecte pe agroturism. Oamenii din Rebra au nevoie de transparență, au nevoie să stie cum se cheltuie banii din impozite si banii atrași din proiecte pentru dezvoltarea comunei lor.
Mulți au călătorit la copiii , rudele lor, au muncit în străinătate, iar alții s-au întors acasă. Au trăit normalitatea de acolo și o vor transpusă și în realitatea de acasă. Asa că un drum sau un pod ori un podeț nu mai înseamnă demult prosperitate nici în Rebra, cum nu mai inseamnă nici pentru alți locuitori din Bistrița -Nasăud.

Evident construcția de poduri, podețe și diguri este esențială pentru oamenii din Rebra, care au nevoie de infrastructură pentru a avea acces la terenuri sau locuințe și care se confruntă la fiecare ploaie mai strașnică cu inundații, așa cum au nevoie de o stație de tratare și epurare care să și funcționeze.
Împreună cu Daniel Năstuță vom arăta că și în Rebra se poate. Se poate mult mai mult.

Stelian Dolha,

Candidatul Alianţei PNL-UST-PLUS pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5