Stelian Dolha: Crin Antonescu nu se va retrage din politică. Eu cred că o să fie umăr la umăr alături de Iohannis

Liderul PNL BN, deputatul Stelian Dolha, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că fostul lider al partidului Crin Antonescu nu se va retrage din politică după ce a pierdut la vot în faţa lui Klaus Iohannis, în cursa pentru preşedinţie, ci îl va susţine pe acesta în campania electorală.

,,Delegaţia Permanentă a PNL a avut de luat o decizie grea, una istorică totuşi, o decizie în care trebuia să aleagă între doi competitori redutabili ai partidului. Unul, Crin Antonescu, este cel care a tractat PNL timp de cinci ani, l-a dus chiar şi spre victorii, perioadă în care a primit şi lovituri din toate părţile, care i-au brăzdat în timp imaginea publică. Celălalt, primarul de succes al oraşului Sibiu timp de trei mandate, cel care a făcut din Sibiu Capitală Culturală Europeană în 2007, Klaus Iohannis, este cel care în toate sondajele, la capitolul încredere, are o posibilitate de creştere foarte mare, mai mare decât toţi cei care au fost chestionaţi”, a spus vicepreşedintele PNL Stelian Dolha.

Potrivit acestuia, Crin Antonescu nu se va retrage din viaţa politică, chiar dacă unele voci susţin acest lucru.

,,Crin Antonescu nu o să se retragă din politică, nu are cum să se retragă din politică. El a tractat PNL, el rămâne un lider incontestabil al PNL şi o să se implice în campanie. Eu cred că o să fie umăr la umăr alături de Klaus Iohannis. Aşa cred eu astăzi, dar o să îl vedeţi în campanie alături de Klaus Iohannis”, a precizat liderul PNL Stelian Dolha.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]