Stelian Dolha îi cere prefectului să demisioneze, dacă va pierde procesele pe tema referendumului din Sângeorz Băi

Prim-vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, consideră că rolul unui prefect este acela de a fi garantul respectării legislaţiei de către autorităţile locale în acel judeţ, iar nu de a fi „un jucător al PSD-ului”. Acesta consideră că în cazul în care Instituţia Prefectului va pierde procesele pe tema referendumului de demitere a primarului din Sângeorz Băi, prefectul Ovidiu Frenţ „trebuie să plece acasă, în familia social-democrată”.

         „Am o întrebare pentru prefectul PSD al judeţului Bistriţa-Năsăud şi subliniez încă o dată, PSD al judeţului Bistriţa-Năsăud, domnul Ovidiu Frenţ, după ce judecătorii Tribunalului i-au adunat Ordinul de convocare a referendumului, mai exact înfiinţarea acelei comisii de organizare a referendumului pentru demiterea primarului din Sângeorz Băi, primarul liberal Traian Ogâgău. Cum se simte? Dacă această decizie rămâne definitivă, dacă-şi dă demisia? Din punctul meu de vedere, trebuie să-şi dea demisia. De ce? Pentru că rolul lui şi jobb-ul lui este ca garant a legalităţii din acest judeţ. Or în momentul în care i-au apărut acele 2800 de semnături – ce trebuia să facă prefectul – trebuia să le verifice, pentru că în fişa postului scrie că e apolitic. Ştim că nu este, dar nu poţi ca om, în care fişa postului scrie că eşti apolitic, să te transformi în jucător al PSD-ului. În momentul în care avem deja o decizie şi ea rămâne definitivă, eu cred că Ovidiu Frenţ trebuie să plece acasă, în familia lui social-democrată”, a declarat Dolha în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a precizat că există zvonuri „prin piaţă” care spun că prefectul Frenţ ar vrea să candideze pentru Primăria Bistriţa, astfel că ar fi potrivit să se ocupe de acele probleme.

„Revenind la oile noastre, la Traian Ogâgău, vă spun din capul locului că nu e uşă de biserică, dar ştim cu toţii că un primar poate fi demis numai la patru ani de către electorat şi asta o ştiu şi ei”, a mai spus Stelian Dolha, adăugând că „numai un contracandidat plângăcios, după un an de zile, ar vrea să se cocoţeze şi el pe scaunul de primar”.

 

 

.

Comentarii

01/06/18 08:53
alegator

Tot timpul Dl. Stelian Dolha isi imita superiorii din partid, asta dovedeste obedienta si lipsa de idei personale valoroase.Nici nu realizeaza ce lideri penibili urmeaza...! Demisia, DNA, ciomege..Curte Constitutionala care incalca Constitutia si alte aberatii.. ! Cu astea veniti in fata electoratului domnule Dolha...?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]