Stelian Dolha, la lansarea programului lui Ioan Turc: Din toate datele pe care le avem, în 27 septembrie, îi batem la Bistriţa, îi batem la Consiliul Judeţean

         Stelian Dolha, candidatul Alianţei PNL-USR-PLUS pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, susţine că, după 27 septembrie, viitorul primar al Bistriţei şi viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean vor conlucra, vor merge împreună la Bucureşti, precizând că vor învinge.

         „Îl felicit pe viitorul primar pentru acest proiect şi vă spun că în această prezentare am regăsit câteva dintre proiectele din 2016 pe care echipa liberală de atunci le-a propus. Ştiţi care e partea tristă a acestei poveşt? Că nici măcar nu au fost în stare din 2016 în 2020 să ia proiectele şi să le facă. Le vom face noi!

         Bistriţa e parte componentă a acestui judeţ, or prea multă vreme preşedintele Consiliului Judeţean a fost separat de primarul de municipiu şi asta ne-a contat foarte mult. Ne-a costat centura ocolitoare a Bistriţeişi nu o spun eu – e aici şi prof. univ. Stelian Brad - o spune ADR Nord-Vest. Centura Bistriţei nu s-a făcut din cauza bâjbâielilor celor care au condus municipiul şi judeţul. Ne-a costat drumul expres, adică legătura noastră cu Clujul, pentru că nu am fost în stare să facem nici măcar un studiu de fezabilitate până acum. Vă spun sigur, nu îl avem.  O să îl facem noi”, a declarat Stelian Dolha.

         Acesta a criticat administraţia PSD  de la CJ şi Primăria Bistriţa pentru că nu au fost în stare să facă nici proiecte culturale în comun.

„Din 27 septembrie, viitorul primar al Bistriţei cu viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean o să conlucreze, pentru că sloganul meu „Bistriţa-Năsăud înainte de toate” presupune ceva:  acest judeţ să fie deasupra intereselor noastre, deasupra tuturor, asta înseamnă să pui mai presus judeţul şi oraşul decât tine. Împreună cu viitorul primar vom merge împreună, în aceeaşi maşină, chiar şi la Bucureşti! Este promisiunea pe care v-o facem. De azi înainte, putem bifa, avem primar al municipiului Bistriţa. De azi înainte, putem spune că municipiul Bistriţa are un proiect.  (...) Din toate datele pe care le avem, deşi poate unii nu ar fi crezut, în 27 septembrie, îi batem la Bistriţa, îi batem la Consiliul Judeţean”, a declarat  Stelian Dolha.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5