Stelian Dolha: Nu există locuri promise, nici pentru PNL, nici pentru PSD, şi nici pentru PC

Liberalii sunt cuprinşi de febra sondajelor. Până la finele lunii, mai exact până pe 25 mai, liberalii trebuie să definitiveze listele cu cei care vor fi înscrişi în sondajele interne pentru potenţialele candidaturi la primăriile din judeţ.

Sondajul va fi efectuat de către o firmă din Bucureşti şi va fi urmat de către multe altele, mai ales că liberalii sunt parte a Alianţei Centru Dreapta (ACD), împreună cu PC, care, de asemenea, va avea un prim sondaj intern, pentru a-i stabili pe cei care vor intra în competiţie.

Recent întors de la Bucureşti, de la o întâlnire de lucru cu liderii partidului, vicepreşedintele PNL B-N, Stelian Dolha, a vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă, despre concluziile care s-au desprins în urma acestei întâlniri.

,,Epicentrul discuţiei au fost sondajele naţionale care urmează să aibă loc, sondaje naţionale care bineînţeles vor ajunge în fiecare localitate din acest judeţ.

În urma acestor sondaje se desemnează repartizarea locurilor pe listele comune pe care le vom avea la Consiliul Judeţean şi la Consiliul Municipal..

Se vor face rapoartele care există între ACD şi PSD, şi chiar în cadrul ACD, între PC şi PNL, şi bineînţeles se vor desemna şi candidaţii comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi la Primăria Bistriţa”, a menţionat Stelian Dolha.

Dolha a ţinut să precizeze că doar sondajele finale vor ,,decide” candidaţii, şi nu jocurile de culise din PNL, PSD sau PC. Vicepreşedintele PNL B-N a mai spus că nu există locuri rezervate în cadrul USL.

,,S-a subliniat pentru a nu ştiu câta oară acest lucru, şi anume, nu se ştiu candidaţii, pentru că aceştia vor fi desemnaţi în urma acestor sondaje, pentru că nu există locuri rezervate, nici pentru persoanele care ocupă aceste portofolii, şi de asemenea nu există locuri promise, nici pentru PNL, nici pentru PSD, şi nici pentru PC. De asemenea, nu există judeţe arondate nici PNL, nici PSD”, a conchis Stelian Dolha.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]