Stelian Dolha (PNL): Revoluţia fiscală a lui Dragnea, Mişa şi Tudose face ca angajatul să se ia la harţă cu angajatorul!

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, consideră că modificarea Codului Fiscal va conduce la disensiuni şi învrăjbire între angajatori şi angajaţi, în timp ce Guvernul să spală pe mâini „după toate legile propagandei comuniste”.

„Premierul Tudose mi s-a părut ieri la ședința de guvern coborât direct din manualele luptei de clasă: ”multinaționalele intoxică pentru că se tem că nu-i mai lăsăm să externalizeze profitul, iar băncile, știm noi, că le-au dat liber angajaților să poată veni la protest?? Vi se par cunoscute replicile? Acelea din caricaturile din anii 50 cu capitalistul gras care calcă în picioare muncitorul slab? M-am gândit că Tudose repetă pentru o scenetă dedicată celor 100 de ani de la declanșarea Revoluției roșii din Rusia. Dar nici vorbă, tot scenariul a fost la fel. Pentru că toată nebunia cu revoluția fiscală a lui Dragnea, Mișa și Tudose duce în final în același punct: acela în care angajatul se ia la harță cu angajatorul”, declară Dolha, într-o postare pe facebook.

Potrivit acestuia, după ce ordonanța e în Monitorul Oficial şi „sindicatele se vor fi săturat să strige în pustiu”, primii vizați vor fi patronii.

„Mutarea contribuției nu face altceva decât să-i învrăjbească unii pe alții, să-i antagonizeze. Când se vor vedea cu minus 20% la salariile nete, atunci începe scenariul gândit de oamenii ăștia. Iar dacă nu se execută, patronul devine patronul cel rău. Iar guvernul e spălat pe mâini după toate legile propagandei comuniste: ”Noi? Noi am vrut să vă dăm dar patronatul, nu”. Se mai aleg și cu ceva bani la buget, învrăjbirea e gata, iar dacă tot se poate, de ce să nu le ia cu japca bani frumoși din conturile orașelor dezvoltate și să-i aducă la mâna lor? Și nu-s deloc puțini bani. Asta sa fie scopul improvizației numită pompos revoluție fiscală? Si multe altele colaterale la fel de toxice”, scrie prim-vicepreşedintele PNL BN.

 

 

 

 

 

.

Comentarii

12/11/17 11:04
Comentariu

Pai va dati seama ca raca va fi intre angajat si angajatorul care n-o sa mai plateasca el obligatiile catre Fondurile Sociale, dar nici n-o sa-i dea aceste contriburii in plus la salar, salariatului sau.
Bine zic singicatele, ca efectiv, salariile vor scadea si nu se va face altceva, decat contributia care o datorau angajatorii catre Fondurile Sociale, de fapt, vor ramane in "conturile" ( pardon buzunarele ) lor. ( nici la stat si nici la parlitul de salariat ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]