Stelian Dolha (PNL): Vom duce mai departe investițiile. Vom aduce mai mulți bani în Bistrița-Năsăud

Prim-vicepreşedintele PNL B-N, Stelian Dolha,  susţine că social-democraţii îi mint pe bistriţeni spunându-le că PNL va tăia investiţiile. „Minciuna asta ordinară e venită de la un partid care a avut totul la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud şi totul la nivel naţional. Eu le spun că singurul lucru pe care l-au făcut, în toată perioada asta, e că ne-au minţit şi i-au minţit chiar şi pe alegătorii lor. Cum poţi să vii să spui că ai atras fonduri europene de 200.000 euro pe apă şi canal, investiţii pe care le ai doar pe hârtie, mai mult ai doar un aviz de mediu şi nimic mai mult. Nu sunt banii voştri, banii aceştia nu mai există.

          Ca să-i liniştim pe bistriţeni, le spunem să stea liniştiţi pentru că PNL nu vine şi taie investiţiile. Un proiect al PNL se bazează pe dezvoltarea satului românesc, or dacă vorbeşti de dezvoltarea satului românesc, nu ai cum să vii şi să spui că tai investiţiile prin PNDL. PNL le va prioritiza şi pe primarii noştri, indiferent de partidul din care provin, îi anunţ că nu o să se întâmple aşa ceva. Nu o să-l aducem nici pe Ludovic Orban, nici pe ministrul Dezvoltării la Bistriţa, să-i băgăm prin nişte cotloane ascunse şi să le spunem că preţul trădării e o anumită sumă. Nu o să facem niciodată. Nici Nelu Turc, nici eu, nici altcineva nu o să mergem la Bucureşti să-i luăm de mână, să-i ducem prin Palatul Victoria sau prin alte părţi ca pe nişte trofee, aşa cum a făcut Radu Moldovan cu primarii în Guvernarea Ponta”, a declarat Dolha.

          Acesta a menţionat că liberalii sunt oameni corecţi, oneşti, care respectă demnitatea primarilor. „Le spunem locuitorilor judeţului Bistriţa-Năsăud că vom duce mai departe investiţiile, vom aduce mai mulţi bani europeni în Bistriţa-Năsăud. Va trebui ca instituţiile publice să fie conduse de oameni responsabili, în folosul cetăţenilor, iar nu în folosul PSD (...). Un mesaj pentru Emil Radu Moldovan: Te-a părăsit şi ultimul prieten, Victor Ponta, nu mai ai unde să te duci, chiar dacă-ţi place foarte mult trădarea. Pentru Ioan Deneş: Ioane, pe tine locuitorii judeţului te-au votat să fii numai la putere. Îţi spunem o veste rea: i-ai dezamăgit, de acum încolo vei rămâne numai în opoziţie, multă vreme”, a  concluzionat Dolha.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5