Stelian Dolha: PSD-ul lui Dragnea nu-și face iluzii: dacă tot are nevoie de un alt premier pe post de consumabilă, probabil că are ceea ce-i trebuie

M-am intersectat cu Mihai Tudose prin Parlament vreme de 4 ani. La fel ca și predecesorul său Grindeanu nici el nu se înghesuia la luări de cuvânt, nici pe la dezbateri, nici măcar când era vorba de legi din domeniul lui. Era mai degrabă șters ca activitate prin Parlament. Altfel, un tip agreabil, volubil, mucalit chiar, numai bun să-ți petreci, să spunem, un drum cu avionul București –Cluj, dacă, din întâmplare (omul e din Brăila) te nimereai în compania lui. Dar după 4 mandate de parlamentar, înțeleg că e la al 5-lea, te așteptai la alt gen de abordare a lucrurilor, la o altă greutate în tratarea vieții publice. Nici vorbă. Dar nici PSD-ul lui Dragneanu-și face iluzii: dacă tot are nevoie de un alt premier pe post de consumabilă, probabil că are ceea ce-i trebuie.
Sigur că dacă pe evaluarea lor a ieșit prost ca ministru, nu se așteaptă nimeni să dea bine ca premier. Iar dacă aghiotantul lui Dragnea, domnul Bădălău zice și azi că Mihai Tudose n-are anvergură, la ce să ne mai așteptăm? Eventual să treacă vara cu el, să-l lase la deblocat PNDL-ul și monstrozitatea aceea numită Fond suveran de investiții, unde să-și planteze clientela partidul și apoi altul la rând.
Stelian Dolha, prim-vicepreşedinte PNL BN

test2

Comentarii

03/07/17 09:35
Cititor

Pai domnul Dolha, este deja de notorietate publica faptul ca PSD-ul are doar ... " mobile si alte ... consumabile " - nimic " fonduri fixe cu valoare imobiliara mare " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]