STIRI DE LA JANDARMERIE

Năsăud

Portmoneu piersut la Trezorerie, găsit de jandarm

Jandarmul aflat în serviciul de pază la Trezoreria din oraşul Năsăud a găsit, marţi, în jurul amiezii un portmoneu chiar în holul instituţiei. Imediat acesta l-a păstrat în speranţa că posesorul se va întoarce după el. După aproximativ două ore, o femeie s-a întors în instituţie spunând că şi-a pierdut portmoneul în care avea suma de 457 de lei. Ca urmare jandarmul, sg. maj. Călin Dobriceanu, i-a predat femeii portmoneul cu suma intactă pe bază de proces verbal. Floarea Bulz are 21 de ani, este din Romuli şi la primirea banilor s-a declarat impresionată de corectitudinea jandarmului, afirmând că într-adevăr Jandarmeria este o instituţie de încredere aflată permanent în sprijinul cetăţeanului, transmite ofiţer specialist informare şi relaţii publice, lt. Georgeta Căvan.

2.500 de euro repararea pilonului de pe pietonal!

Firma care a montat pilonul electronic de pe pietonal a stabilit valoarea pagubelor produse în urma deteriorării acestuia la finele anului trecut de către o maşină a Jandarmeriei. Valoarea reparaţiilor se ridică la 2.500 de euro şi aceasta sumă va fi suportată de către firma de asigurări la care a fost încheiată poliţa RCA pentru autovehiculul în cauză.

În acest moment pilonul telescopic a fost reparat şi va fi pus în funcţiune în momentul efectuării plăţii de către firma de asigurări.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]