A strălucit la Săptămâna Modei din Londra. Urmează Milano şi Paris. Andrei Dobrin: Un sezon de succes !

Photo by Ben Parks, Attitude Models, facebook

Declarat, la sfârşitul anului, cel mai bun model masculin din România în cadrul Galei Romanian Fashion Awards, bistriţeanul Andrei Dobrin a debutat cu dreptul şi în noul an, fiind prezent la Săptămâna Modei de la Londra fall/winter 17/18 collection, unde a defilat pentru Craig Green - care a fost cel mai bun designer britanic al anului, JW Anderson şi Ximon Lee.
De asemenea, tânărul manechin se află şi pe ediţiile de iarnă a două importante reviste ELLE Men Hong Kong şi GODS TUSH Magazine.
Andrei se află acum în drum spre Florenţa, unde va reprezenta România la un important eveniment dedicat modei, iar mai apoi se va afla pe podiumurile celebrelor festivaluri de la Milano şi Paris. Acasă va ajunge pe 23 ianuarie. Suntem convinşi cu laurii de la cele mai importante evenimente dedicate modei din lume. „A fost ceva nou pentru mine prezenţa în cele trei show-ul de la Londra, iată am debutat cu succes în noul sezon. Sunt bucuros să văd că sunt invitat la aceste festivaluri importante care aduc un plus de imagine nu doar mie, ci şi ţării noastre”, ne-a declarat Andrei Dobrin.
Elev în clasa a X-a A la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, profil matematică-informatică, Andrei Dobrin are o evoluţie spectaculoasă în lumea modei, reuşind în aproximativ un an, cu ajutorul Agenţiei Attitud Models, iar mai apoi prin colaborarea şi cu alte agenţii, să semneze contracte cu importante case de modă pe plan internaţional.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]