Suntem pe mâini bune! Darly Zogbi de Paula, de la Buducnost Podgorica, la CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud

CS Gloria 2018 BN sigilează poarta prin aducerea unui portar cu experiență: Darly Zogbi de Paula. Ea va juca în următoarele două sezoane pentru echipa de suflet a bistrițenilor.

”Sunt foarte fericită că am decis să vin la Bistriţa. Îmi place proiectul și apreciez că Gloria 2018 este o echipă ambițioasă. Sper să ajut echipa cât mai mult pentru a ne putea atinge obiectivele și a ne clasa cât mai sus în toate competițiile la care vom participa. Ne vedem în curând la Bistrița.”, a declarat portarul Darly Zoqbi de Paula.

Brazilianca Darly Zogbi de Paula are 36 de ani. A jucat pentru BM Murcia, Akaba Bera Bera, Le Havre AC Handball BM Sagunto, BM Bera Bera și Fleury Loiret HB. În ultimele două sezoane a evoluat pentru ŽRK Budućnost Podgorica.

A fost componentă a lotului național de handbal feminin al Braziliei, în prezent jucând pentru naţionala Spaniei. A participat în 2004 la Jocurile olimpice de vară din Grecia (Atena), la cele de vară din China, 2008 dar și la cele din Brazilia (2016). În anul 2015 a fost desemnată cel mai bun portar din campionatul francez. Are în palmares mai multe titluri și trofee obținute în Franța, Spania și Muntenegru.

*** 

Ana Maria Măzăreanu va pleca la Minaur Baia Mare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5