Super competiţie de kickboxing la Şanţ!

Comuna Şanţ va fi în această duminică centrul sportiv al judeţului, pentru că aici va avea loc cea de-a patra ediţie a concursului intercluburi de kickboxing “Fight for Glory”.

         Concursul este organizat de Clubul Sportiv Kickboxing Rodna K-1, prin maestrul Valer Bodea -  centura neagră doi Dan, campion mondial anul trecut la concursul organizat la Andril în Italia şi vicecampion european la Santorini, în Grecia, anul acesta -  în colaborare cu Primăria Şanţ.

         Locaţia desfăşurării concursului este sala de sport, iar manifestarea va debuta la ora 11 cu demonstraţii ale juniorilor de la vârsta de 5 ani şi se va încheia cu prestaţia seniorilor. Evenimentul se anunţă unul de excepţie, având în vedere faptul că vor participa 25 de cluburi de specialitate din  mai multe judeţe şi municipiul Bucuresti şi va avea loc sub patronajul maestrului Florin Mana, centura neagră şase Dan, preşedintele World Kickboxing Federation Romania.

         Locul desfăşurării evenimentuluia fost schimbat, dupa cele 3 ediţii care au avut loc la Rodna, din cauza faptului că sala de sport din comuna Şanţ este mai mare, dar şi pentru că acolo maestrul Valer Bodea a deschis o sală de antrenament pentru copiii şănţenilor.

         Primarul comunei Şanţ,  ing. Ioan Szabo, se declară încântat de faptul că în comuna pe care o reprezintă va avea loc un astfel de eveniment sportiv, mai ales că o parte din banii încasaţi vor fi donaţi casei de copii din oraşul Năsăud şi este mândru să fie susţinătorul competiţiilor sportive de orice fel, mai ales dacă acestea au şi un scop umanitar pe lângă promovarea sportului şi a unui stil de viaţă sănătos. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5