Super Revelionul PSD, la Bistriţa ! Aproape 1000 de invitaţi, ţinute alese, muzică pe sprânceană şi proiecte mari în 2020 !

”Unii chiar continuă. Împreună”, a scris pe reţelele de socializare.a scris pe Facebook deputatul Daniel Suciu, care a atașat câteva fotografii de la petrecerea la care au mai fost deputatul Doina Pană, senatorul Ioan Deneș, viceprimarul Bistriței Cristian Niculae, primarul Becleanului, Nicolae Moldovan-primvicepreşedinte PSD BN, primarul Lechinței, Romeo Florian- secretar genel al PSD, președintele TSD Bistrița-Năsăud Bogdan Ivan, inspectorul şcolar general Camelia Tabără, vicepreședintele CJ, Vasile Puica, primari din judeţ.
Atât doamnele, cât şi domnii din PSD au îmbrăcat ţinutele de gală şi au petrecut împreună. Parlamentari, primari, şefi de instituţii, consilieri locali, directori de şcoli, cu toţii au avut o seară de vis împreună al Restaurant Giulia.
Muzică cu artişti pe măsură ( Anuţa Motofelea, Mirela Petruş, Cristina Retegan de la Dor Românesc, alături de colegii de la Baltagul Monor), şampanie şi colegialitatea sunt ingredientele ce au contribuit la succesul petrecerii. Echipa PSD aşteaptă un an cu proiecte frumoase, atât la nivel naţional, cât şi în judeţ, urmând alegerile locale şi parlamentare, dar şi alegerile interne din partid.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5