Super Revelionul PSD, la Bistriţa ! Sute de invitaţi, ţinute alese, muzică pe sprânceană şi proiecte mari în 2019 !

"Din nou impreuna la super Revelionul PSD" stă scris pe reţelele de socializare.
Deputatul Doina Pană a postat fotografii de la Revelionul de la Giulia cu mesajul: "Munca de partid, la bine și la greu, te face să te simți ca si cum ai aparține încă unei familii, una uriașă. Este motivul pentru care, de mai bine de 15 ani, colegii din PSD BN sărbătorim Anul Nou de două ori: în 31 decembrie cu familia și/sau prietenii apropiati și în 4 ianuarie cu marea familie PSD- istă. Moment de mare bucurie pentru toți! Și anul acesta am fost peste 900. Maxim cât a permis capacitatea sălii".
Atât doamnele, cât şi domnii din PSD au îmbrăcat ţinutele de gală şi au petrecut împreună. Ministrul Ioan Deneş, parlamentari, primari, şefi de instituţii, consilieri locali, directori de şcoli, cu toţii au avut o seară de vis împreună cu colegii cu care au avut rezultate deosebite în proiectele din anul ce tocmai s-a încheiat. Printre invitaţi şi consilierul judeţean PNL Monica Săsărman, primarul PNL din Coşbuc Ioan Pavelea.
Muzică cu artişti pe măsură ( Anuţa Motofelea, Nicu Cioancă, Mirela Petruş, Cristina Retegan, Ioachim Spân-de la Dor Românesc), şampanie şi colegialitatea sunt ingredientele ce au contribuit la succesul petrecerii. Echipa PSD aşteaptă un an cu proiecte frumoase, atât la nivel naţional, cât şi în judeţ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]