Surprize din Bistriţa-Năsăud ! Andreea Mantea, cu echipa Kanal D, la Colibiţa, alături de primarul Doru Crişan şi Anuţa Motofelea !

După proiectul „Puterea dragostei”, pe care Andreea Mantea l-a prezentat două sezoane din Istanbul, vedeta Kanal D pregăteşte în grila de toamnă a televiziunii o nouă emisiune. Va fi o emisiune de divertisment care-şi propune şi promovarea celor mai frumoase zone ale ţării.
Îndrăgostită de meleagurile bistriţene, după ce a participat de mai multe ori cu emisiunea „Se strigă darul”, la nunţi, pe meleagurile noastre, Andreea Mantea a revenit, de această dată pentru a promova marea de la munte. Împreună cu echipa Kanal D a filmat la Resort Fischerman’s, alături de primarul Doru Crişan şi artista Anuţa Motofelea, ambii îmbrăcaţi în port popular.
„Când țî drag un loc, musai să te-ntorci! Așa a făcut și Andreea Mantea împreună cu echipa de la Kanal D. Au venit iară-n zona noastră cu oamenii faini și primitori, și harnici! Mulțumim domnului primar Doru Crisan pentru promovarea zonei de poveste de pe Valea Bârgăului, a tradițiilor populare care transmit valori și creează punți de legătura între generații! Multumim și domnului Vasile Coruțiu de la Fischerman’s pentru bunătăți” a declarat Anuta Motofelea.
„Sa avem o saptamana plina de liniste si iubire” a scris pe reţelele de socializare Andrea Mantea, însoţind comentariul cu o poză de la Lacul Colibiţa.
Ce a ieşit pe Valea Bârgăului veţi descoperi, în curând, la Kanal D.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5