alp
 

Sute de bistriţeni au luat cu asalt Ştrandul Codrişor. Viceprimarul Niculae: E un câştig pentru Bistriţa

         Încă de la primele ore ale dimineţii, sute de bistriţeni au luat cu asalt Ştrandul municipal „Codrişor”, pentru a se răcori pe această vreme caniculară. Oamenii se arată încântaţi atât de preţurile mici pentru acces, cât şi pentru condiţiile de igienă oferite.

         De altfel, autorităţile municipale au făcut deja o primă evaluare a modului în care se desfăşoară activitatea, viceprimarul Cristian Niculae şi alţi angajaţi ai Primăriei Bistriţa intrând în contact cu oamenii, pentru a primi eventuale sugestii.

         „Am venit să văd dacă toate lucrurile sunt în regulă. Am discutat cu mai mulţi oameni de aici de la ştrand, lumea este fericită, se simte bine. Sunt foarte-foarte bucuros că lucrurile au ieşit în mare proporţie bine. Lumea este mulţumită mai sunt unele comentarii pe care încercăm să le remediem. Eu cred că este un câştig pentru Bistriţa, pentru oraşul nostru că avem o piscină în aer liber, de o calitate foarte bună”, ne-a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

         Potrivit acestuia, ştrandul va fi închis lunea pentru a putea fi efectuate lucrări de igienizare, pentru curăţarea bazinelor de perimetru, grupuri sanitare, toaletarea spaţiului verde etc. „Sunt activităţi administrative care necesită închiderea ştrandului o dată pe săptămână”, a explicat viceprimarul Cristian Niculae.

Preţul unui bilet de intrare este de 6 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, programul de funcţionare fiind între orele 9.00-20

 

 

.

Comentarii

02/08/17 17:26
Mihai

Felicitări pentru realizare... apa filtrata ,șezlong-uri teren de volei, baschet... așa trebuie sa arat un ștrand in secolul 21

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]