Tabnet asigura dublarea perioadei de functionalitatea smartphone-urilor

Dispozitivele nou apărute pe piață pe care cu toții și le doresc așteaptă să fie achiziționate la prețuri destul de piperate. Cu toate acestea, oamenii sunt dispuși să investească un buget destul de mare pentru noile tehnologii, fapt pentru care se simt și nevoiți să le asigure o durată de funcționalitate cât mai îndelungată. Așadar, magazinul online tabnet.ro reprezinta soluția principală a acestor probleme.

                Datorită huselor calitative și moderne pe care pagina web le oferă spre comercializare, orice posesor de smartphone are ocazia să ii asigure propriului dispozitiv o durată mult mai lungă de viață.

                Societatea REVI ESTAS S.R.L. dorește ca prin profesionalism, seriozitate maximă si produse de calitate superioară, sa mulțumească un număr cat mai mare de clienți care doresc sa aibă parte de un telefon perfect protejat de o husă modernă.

                Ce fel de telefoane își vor găsi haina in cadrul acestui magazin online?

                După cum bine se poate observa piața dispozitivelor moderne din ziua de azi, majoritatea smartphone-urilor fac parte din celebrele brand-uri iPhone și Samsung. Astfel, tabnet.ro pune la dispoziția posesorilor de astfel de telefoane mobile, posibilitatea de a și le proteja așa cum se cuvine cu huse calitative la prețuri accesibile tuturor. În plus, chiar și cele mai noi modele ieșite pe piață vor putea fi protejate de husele moderne oferite spre vânzare în mediul online.

                 Spre deosebire de magazinele fizice, cele online vin împreuna cu o serie mult mai numeroasă de avantaje ce se fac simțite la orice pas.

 • Clienții nu mai sunt efectiv nevoiți să se deplaseze in cadrul unui magazin fizic. In acest fel nu doar ca se va economisi un timp prețios, insă posesorul telefonului mobil va avea parte de mult mai mult confort. De altfel, el nu va trebui decât să plaseze comanda dorită cu ajutorul unui gadget conectat la internet.
 • Prețurile sunt mult mai mici în cadrul magazinelor online, comparativ cu cele fizice. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că site-urile nu sunt nevoite să platească o serie de chirii, precum o fac majoritatea magazinelor fizice. Astfel, tabnet.ro oferă spre comercializare huse ce beneficiaza de un adaos extraordinar de mic.
 • În mediul online e mult mai simplu să se analizeze produsele, decât în cadrul magazinelor fizice. De exemplu, pe site-ul www.tabnet.ro este prezentat fiecare produs in parte în așa măsură încât să răspundă util la întrebările pe care orice client și le-ar putea pune. Husele beneficiază de descrieri complete ce conțin prețul la care pot fi achiziționate, materialele din care sunt confecționate, dar și disponibilitatea lor.

Mai mult decât atat, nelipsite sunt fotografiile reprezentative ale ficărui produs in parte. În acest fel clientul va avea ocazia să analizeze bine aspectul produsului înainte de a fi comandat.

 • Magazinul este deschis non-stop, astfel că orice comandă poate fi plasată la absolut orice oră din zi și din noapte.
 • În cazul în care se dorește a se achiziționa o husă cadou pentru telefonul unei persoane apropiate, nu va exista posibilitatea ca aceasta să afle de surpriză. Întreg procesul este confidențial, de altfel, nimeni nu e nevoit să iasă din casă pentru a cumpăra produsul dorit.

                Husele din silicon - reprezintă oare cea mai bună alegere?

                Husele din silicon se bucură de o popularitate extraordinar de mare la ora actuală. Cu toate că nu reprezintă o ultima invenție a anului 2016, posesorii de telefoane mobile încă optează pentru cele confecționate din acest material.

                Iată care sunt avantajele huselor din silicon pe care www.tabnet.ro le ofera spre comercializare:

 • Protectie garantata - smartphone-urile nu sunt doar o serie de obiecte scumpe ce sunt utilizate pentru a realiza diverse apeluri telefonice, ci și pentru simplificarea stilului nostru alert de viață cu ajutorul modernelor aplicații. Deteriorarea dispozitivului vine împreună cu numeroase alte dezavantaje, fapt pentru care e absolut necesară protejarea acestuia cât mai eficientă.

Siliconul are capacitatea de a proteja intregul smartphone, ținându-l departe de zgârieturi, precum și de diverse șocuri la care poate fi supus.

 • Permiterea accesului la touchscreen - atunci când se dorește vizibilitate permanentă asupra ecranului telefonului mobil, husele din silicon reprezintă cea mai eficientă soluție. Cu toate acestea, ele nu protejează doar partea din spate a smartphone-ului, ci intreg dispozitivul, inclusiv ecranul.
 • Prezența rezistenței la căldură și praf - spre deosebire de orice alt tip de husă, cea din silicon protejează telefonul de particulele de praf ce nu fac decât să dauneze odata cu trecerea timpului funcționalității acestuia.

Mai mult decât atât, siliconul se comportă extraordinar de bine în climatele mai calde, astfel că și telefonul va fi protejat ca atare.

 • Durabilitate marită - în general, husele din silicon beneficiază de o durabilitate mult mai indelungată, comparativ cu alt tip de huse. Cele ce se pot găsi în cadrul paginii web tabnet.ro demonstreaza că exista intr-adevăr o husă capabilă să îi asigure protecție telefonului mobil chiar și ani întregi la rând. Datorită faptului că siliconul este un material extrem de flexibil, nu se va rupe și nici nu se va deteriora prea curând.
 • Estetica reprezintă un alt uriaș avantaj după care se ghidează clienții atunci când se află în cautarea unei huse pentru dispozitivul lor. Look-ul minimalist și elegant este dat de fiecare husa pe care societatea o pune la dispoziția tuturor celor interesați  de calitate.

Pe site sunt disponibile nenumarate modele de huse din silicon ce se adaptează oricarei preferințe. De altfel, chiar și cele mai pretențioase persoane își vor găsi husa dorită în cadrul magazinului online.

                În plus, acestea sunt ideale pentru a fi purtate atât de bărbați, cât și de femei, cu toate că majoritatea sunt unisex - deci pot fi purtate cu maximum de încredere de sexul masculin, dar și de cel feminin.

 • Prețul reprezintă cel mai probabil aspectul de care majoritatea clienților țin cont atunci când se afla în cautarea unei huse. Spre deosebire de celelalte confecționate din cu totul alte materiale, cele din silicon sunt mult mai accesibile ca preț.

În plus, la tabnet.ro, costurile fiind mult mai mici decât în restul magazinelor online, clienții iși pot permite să își comande mai mult decât o singură husa.

Cu toate acestea, nelipsite din cadrul paginii web tabnet.ro sunt și husele din aluminiu ce denota multă eleganță și stil.

 

                Tabnet.ro oferă cadouri pentru clienții săi!

                   Datorită faptului că firma își dorește să își mulțumească pe deplin clienții, nu doar că îi încântă cu produse calitative, atractive și accesibile ca preț, însă îi recompensează pentru fiecare comandă plasată cu o folie de protecție Ultra Clear HD.

                   Cu toate ca husele joacă un rol extrem de important în prelungirea duratei de funcționalitate a smartphone-ului, folia de protecție completează cu succes întregul proces de protejare deplină. Astfel, clienții care comandă unul din accesoriile disponibile pe site, nu mai sunt nevoiți să cumpere și necesara folie.

                   Cum se poate plasa o comandă?

                   Posibilitățile de a comanda produsul dorit din cadrul magazinului sunt numeroase, astfel ca in funcție de preferințele fiecărui client in parte, acesta o poate plasa după bunul său plac.

                   În momentul în care potențialul cumpărător a găsit produsul mult dorit, îl poate adauga în coșul virtual de cumpărături. Mai apoi, după completarea datelor personale necesare procesului delivrare, comanda va fi trimisă mai departe. Acest proces nu va dura mai mult de 2 minute, fapt pentru care se va economisi un timp prețios.

                   În cadrul paginii web este prezentat un număr de telefon, precum și un interval orar în care se pot solicita informații suplimentare, ori se pot plasa comenzi.

                   Funcționalitatea telefonului mobil este extraordinar de importantă pentru fiecare, având în vedere faptul că majoritatea persoanelor depind de acesta. Așadar, este necesară protejarea eficientă a produsului, astfel încât să beneficieze de o durată cât mai lungă de funcționalitate.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5