Taina Sfântului Maslu a adunat comunitatea din Dipşa la Sfânta Biserică

Prof. Rodica Tătar

În aşteptarea Sărbătorii Sfântului Nicolae, la Biserica Ortodoxa din Dipşa a avut loc Taina Sfantului Maslu, după tradiţia deja împământenită în perioadele de post. A fost prilej de mare bucurie pentru creştinii parohiei noastre, prezenţi în număr foarte mare la Sfânta Biserică la săvârşirea Sfintei Taine a Maslului.

Cu aceasta ocazie a fost invitat  părintele Tudor Mudure,  inspector  pentru tineret, care a răspuns cu dragoste frăţească inițiativei noastre. Cuvântul de învăţătură a fost unul bogat în învăţăminte si poveţe, precum şi prezentarea cu titlul “Tinereţea vesnică şi frumuseţea vieţii” pe care părintele a realizat-o si care  a făcut referire la activitatea Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi în care şi tinerii noştri sunt implicaţi.

La sfârşitul slujbei a avut loc un concert de colinde susţinut de aproape 90 de copii şi tineri, îmbrăcați în straie populare,  iar  “Moşul cel Bun”  a dăruit tuturor copiilor prezenţi daruri, drept răsplată pentru frumosul program de colinde pe care l-au prezentat.

A fost un moment înălțător, pregătit cu multă dăruire de preotul paroh Liviuţ Tătar, împreună cu dascălii Şcolii Gimnaziale Dipşa, şi primit cu mare drag de părinții și bunicii prezenți în număr mare la Sfânta Biserică.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5