Tânăr arestat pentru trafic şi consum de droguri de mare risc

Un bistriţean de 19 ani, care se sutrăgea urmăririi penale, a fost depistat şi ulterior arestat, în cadrul cercetărilor efectuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. BN pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.
„Fiind în continuarea cercetărilor privind probarea activităţii infracţionale a unor tineri care comercializau drogul de mare risc (mefedronă) tinerilor de pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, în 09.07.2012, poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud l-au depistat pe numitul D.D.I. de 19 ani pe raza municipiului Bistriţa, care se sustrăgea urmăririi penale, fiind plecat de la domiciliu”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.
În baza mandatului de aducere emis pe numele acestuia de procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, învinuitul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. pentru audieri, iar împotriva acestuia procurorul de caz a luat măsura reţinerii pentru 24 ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.
În 10.07.2012, D. D I. a fost prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile faţă de acesta, până în 7 august. Cercetările continuă în vederea probării întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere a participanţilor.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]