Tânăr din Teaca, depistat fără permis la volan! Unchiul băiatului, care i-a încredinţat maşina, a comis o infracţiune!

În după-masa de 1 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat și oprit pentru control un autoturism care circula pe Drumul Județean 173, prin localitatea Pinticu.

"În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, din Teaca, conducătorul autoturismului în cauză, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, în autoturism se afla și proprietarul autoturismului, un bărbat de 47 de ani, din Teaca, unchiul tânărului, care i-ar fi încredințat autoturismul pentru a-l conduce, deși știa că nu deține permis. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și continuă cercetările în acest sens", se arată în comunicatul IPJ BN.

Încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu are dreptul de a conduce ori se află sub influența alcoolului ESTE INFRACȚIUNE!

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5